Index / Huis / Hoe maak je een KitchenAid Electric Superba Range Unlock

Share This Post

Huis

Hoe maak je een KitchenAid Electric Superba Range Unlock

KitchenAid Superba oven ranges, bekend als de Architect Series, een sluitmechanisme op het bedieningspaneel. Het doel is kinderslot, zelfreinigende, of eenvoudig voor het blokkeren van de toegang tot de ovenruimte terwijl deze in gebruik is. De vergr

AdvertisementKitchenAid Superba oven ranges, bekend als de Architect Series, een sluitmechanisme op het bedieningspaneel. Het doel is kinderslot, zelfreinigende, of eenvoudig voor het blokkeren van de toegang tot de ovenruimte terwijl deze in gebruik is. De vergrendeling heeft een aangewezen keypad procedure om deel te nemen en los het slot en er is geen snelkoppeling naar dit proces als een veiligheidsmaatregel. Meest KitchenAid bedieningspanelen en vergrendeling processen vergelijkbaar. De specifieke aanwijzingen voor uw range model is te vinden in de handleiding van de KitchenAid eigenaar.

Druk op de "Control Lock" of "Start / Controle Lock" knop op het toetsenbord met uw vinger.

Houd de pad voor ongeveer 5 seconden totdat de woorden "Control Lock" verdwijnen van het LCD-display.

Laat de oven tot finish te koelen na het uitvoeren van de zelfreinigende functie voordat u de oven bereik ontgrendelen. Als veiligheidsmaatregel zal de functie "Lock" niet los totdat de oven van de hoge-temperatuur reinigingscyclus voltooid.

Hints

Sommige van de KitchenAid ranges zal een aangewezen "Lock" knop op het bedieningspaneel, terwijl anderen een label en de foto van een slot gedrukt "Start" knop zal hebben. Terwijl de positie kan variƫren, de functie en werking zijn hetzelfde.

De "Off" toetsenbord op het bedieningspaneel stopt elke functie in het assortiment op te slaan het slot mechanisme, de klok en de timer. De enige manier waarop het slot kan worden gecontroleerd is door middel van het slot en unlock proces hier beschreven.

Share This Post