Index / Huis / Hoe maak je een kingsize bed in de Hoek Arrange

Share This Post

Huis

Hoe maak je een kingsize bed in de Hoek Arrange

Vaak worden king size bedden in het midden van een wand, geflankeerd door nachtkastjes. Maar de hoek van de kamer zou de enige beschikbare ruimte voor uw kingsize bed. Verlenging van het bed van de hoek voegt drama aan de kamer, omdat het een ongebru

AdvertisementVaak worden king size bedden in het midden van een wand, geflankeerd door nachtkastjes. Maar de hoek van de kamer zou de enige beschikbare ruimte voor uw kingsize bed. Verlenging van het bed van de hoek voegt drama aan de kamer, omdat het een ongebruikelijke positie. Bij het positioneren van een dergelijk groot bed in de hoek, snijd u uw kamer in de helft - diagonaal. Deze verdeelt de ruimte in hoeken, meer in het bijzonder driehoeken. Ontwerpen met deze driehoekige hoeken rekening maakt de positie van het bed minder onhandig.

Wat je nodig hebt

 • Fabriek

  Tall licht of lichten

  ondiepe bakken

  Kleine, ronde tafels

  Stoel

  Dressoir

  artwork

  Flatscreen tv

Centreer het hoofdeinde van het kingsize bed in de hoek. Hierdoor ontstaat een gelijkbenige driehoek overgebleven ruimte tussen het kopschot en hoekwanden.

Plaats een grote installatie achter het hoofdeinde. Dit vult de doden, driehoekige ruimte tussen het hoofdeinde en muren.

Flankeren een lange licht op één of beide zijden van het bed in plaats van nachtkastjes. Omdat het bed is nu ingesteld op ongeveer een hoek van 45 graden, loodrecht op elke muur, nightstands zal deze hoek onderbreken en kijken onhandig. Voor extra opslag, plaatsen ondiepe bakken onder het bed, en plaats een kleine, ronde tafel aan elke kant van het bed.

Schik een stoel rond het bed. U kunt een zitbank te plaatsen aan de voet van het bed, als er genoeg ruimte, of plaats een stoel aan de zijkant van het bed. Bij het plaatsen van een stoel, kiest de zijkant van het bed met de vrije ruimte. Het gezicht van de stoel in de richting van de voet van het bed om een ​​stompe driehoek met het bed, aan de muur en een stoel te vormen.

Plaats de kast aan de muur tegenover de stoel. Het dressoir moet plat tegen de muur. Dit vormt een extra stompe driehoek en brengt een aantal balans terug naar de kamer, omdat het dressoir is plat tegen de muur.

Hang kunstwerk boven het dressoir, aan de muur tegenover het bed of op de muur achter de stoel. Vermijd proberen om kunstwerken te centreren in de ruimte achter het hoofdeinde; dit ziet er onhandig. De omvang en de aard van kunstwerken zijn gebaseerd op uw interieur en smaak.

Monteer een flatscreen-televisie in de hoek tegenover het bed. In plaats van montage, kunt u de TV op de top van een hoge dressoir.

Share This Post