Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een kind "Twinkle Twinkle Little Star" Leer op een piano of keyboard

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een kind "Twinkle Twinkle Little Star" Leer op een piano of keyboard

"Twinkle Twinkle Little Star" is het lied een klassieke kinderen, en het is eenvoudig om te leren op een piano of keyboard. Leer uw kind "Twinkle Twinkle" zal een onvergetelijke oefening voor u beiden, en moet je kind af te spelen in d

Advertisement"Twinkle Twinkle Little Star" is het lied een klassieke kinderen, en het is eenvoudig om te leren op een piano of keyboard. Leer uw kind "Twinkle Twinkle" zal een onvergetelijke oefening voor u beiden, en moet je kind af te spelen in de toekomst, zal hij of zij waarschijnlijk haal het leren van je.

Wat je nodig hebt

Piano of keyboard met tenminste 1 volle octaaf van nota's (8 witte toetsen met 5 zwarte toetsen verspreid tussen hen)

Dry-erase marker

De voorbereiding van de Piano en muziek

Vind de C-toets op uw piano of keyboard. Let op de zwarte toetsen van de piano, die gegroepeerd zijn in kleine groepjes. De C toets is de witte toets die voor de eerste zwarte sleutel in een set van twee zwarte toetsen komt. Zoek de C-toets op de foto om te oefenen.Schrijf de nummers 1 tot en met 6 in dry-erase marker op uw piano of keyboard. Schrijf 1 op de C-toets en doorgaan van links naar rechts totdat je op zes toetsen hebben geschreven. De cijfers komen overeen met de volgende opmerkingen: 1 - C, 2 - D 3 - E, 4 - F, 5 - G, 6 - A.

Bereid uw kind "muziek" door het schrijven van de volgende reeks getallen op een vel papier:

1 1 5 5 6 6 5

4 4 3 3 2 2 1

5 5 4 4 3 3 2

5 5 4 4 3 3 2

1 1 5 5 6 6 5

4 4 3 3 2 2 1

Leer uw kind om te spelen

Geef uw kind het muziekblad en leg uit dat elk geschreven nummer correspondeert met de correct gemarkeerde nummer op het toetsenbord.

Vertel je kind elk nummer noot in te drukken als hij of zij piano speelt. Zeggen dat de nummers op de melodie van "Twinkle Twinkle Little Star", zodat uw kind gemakkelijk het ritme en de timing van het stuk zal begrijpen.

Oefen met uw kind door het zingen van de nummers om haar als ze een paar keer speelt. Zodra ze een greep van het stuk, zingt de tekst van "Twinkle Twinkle Little Star" in plaats van de nummers.

Nodig hem uit om mee te zingen met je mee. Terwijl hij herinnert zich het stuk, zal het muziekblad en nummers op de piano niet nodig zijn.

Share This Post