Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een kinband Scheer

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een kinband Scheer

De kinband is een vrij nieuwe toevoeging aan baard stijlen. Het vereist weinig gezichtshaar, dus is vooral populair onder tieners. De baard is erg dun, loopt langs de kaaklijn, en kan verbinding maken met een sikje en / of snor. Hier is hoe je een ki

Advertisement

De kinband is een vrij nieuwe toevoeging aan baard stijlen. Het vereist weinig gezichtshaar, dus is vooral populair onder tieners. De baard is erg dun, loopt langs de kaaklijn, en kan verbinding maken met een sikje en / of snor. Hier is hoe je een kinband scheren.

Wat je nodig hebt

Scheermes

Scheerschuim

Water

Zeep

Stap 1

Je gezicht wassen met warm water en zeep om zich te ontdoen van elke kleine brokstukken die je scheermes saai kon maken krijgen. Het is ook goed voor je huid vochtig zijn wanneer je je scheert.

Stap 2

Ga voor een spiegel en toepassen van scheerschuim. Neem je vingertop en voer het uit langs je kaaklijn om een ‚Äč‚Äčlijn van scheerschuim te verwijderen. Dit is uw gids.

Stap 3

Scheer de gebieden van je gezicht bedekt met scheerschuim. Wees voorzichtig in de buurt van je kaaklijn. Het is beter om uw baard lijn vertrekken dik in deze stap. Je kunt het later dunner te maken.

stap 4

Spoel je gezicht na het scheren. Zorg ervoor dat je kin riem baard is recht en een gewenste dikte. Als je het wilt dunner, snijdt u de randen.

stap 5

Volg dezelfde stappen elke keer dat je scheren. De baard zal gemakkelijker zijn om te behouden nadat het is gegroeid in.

Share This Post