Index / Ambachten / Hoe maak je een Kimono te maken uit een T-shirt

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Kimono te maken uit een T-shirt

Als u op zoek bent naar een aantal leuke ambachtelijke projecten om te proberen met je kinderen, het vinden van een aantal oude T-shirts. In plaats van het gooien uit die oude witte T-shirts, probeer dit project dat de tee nieuw leven geeft en stimul

AdvertisementAls u op zoek bent naar een aantal leuke ambachtelijke projecten om te proberen met je kinderen, het vinden van een aantal oude T-shirts. In plaats van het gooien uit die oude witte T-shirts, probeer dit project dat de tee nieuw leven geeft en stimuleert de creativiteit van uw kind. Noch ingewikkelde noch tijdrovend, het project kinderen en volwassenen aanmoedigt om deel aan de kimono creatie samen te nemen. Kinderen zullen plezier hebben wanneer het klaar is als ze pronken met hun nieuwe aangepaste kimono's aan al hun vrienden.

Wat je nodig hebt

Grote witte V-hals T-shirt

schaar

Ijzer

Ijzer-on plakvlieseline

Strook stof

Lay T-shirt plat op een werkoppervlak.

Gebruik een schaar om een ​​rechte lijn aan de voorkant van het T-shirt van de bodem van de V-hals te snijden.

Snijd een stuk plakvlieseline aan de lengte van het shirt. Positie verticaal aan de voorkant van het shirt ongeveer 1 inch van de snede die u hebt gemaakt. Vouw de duim van stof over de interfacing. Gebruik het strijkijzer het T-shirt te bevestigen en samen interfacing.

Herhaal stap 3 aan de andere kant.

Versier de kimono met patronen of foto's met behulp stofmarkeerders.

Bind een strip van extra stof rond de kimono om te sluiten.

Share This Post