Index / Gezondheid / Hoe maak je een Kid dwingen om Take Medicine

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je een Kid dwingen om Take Medicine

Sommige kinderen gewoon weigeren om medicijnen te nemen en de redenen variëren. Ik herinner me achtervolgen mijn peuter rond het huis zodra hij mij zag het hoofd in zijn richting met medicijnen. Voor je het kan dwingen op uw kind u nodig heeft om zij

Advertisement

Sommige kinderen gewoon weigeren om medicijnen te nemen en de redenen variëren. Ik herinner me achtervolgen mijn peuter rond het huis zodra hij mij zag het hoofd in zijn richting met medicijnen. Voor je het kan dwingen op uw kind u nodig heeft om zijn redenen voor de weigering te begrijpen, en dan aanvallen het probleem vanuit die hoek. Er is geen fool proof manier te dwingen geneeskunde op een kind als hij eenmaal een bepaalde leeftijd bereikt, maar er is de kracht van argumenten en informatie, die moet worden gebruikt wanneer dat nodig is, en deze stappen kunnen u helpen bij het bereiken van het doel van het krijgen van uw kind dat medicatie in te nemen wanneer het nodig is.

Wat je nodig hebt

Geduld

Bepaling

Communicatie

Wanneer uw kind is een baby en hij niet wil medicatie voorgeschreven door de arts te nemen, kunt u klap in zijn gezicht en hij zal zijn mond om op adem te komen openen. Plaats de druppelaar in de hoek van zijn mond blaas dan in zijn gezicht weer, waardoor de slikken reactie.

Wanneer uw kind is een peuter en ze weigert om medicijnen te nemen, is het een beetje moeilijker om het te dwingen op haar. Het kan echter gebeuren op dezelfde manier als toen ze een kind was. Eerst moet je haar op te vangen. Haal haar op de grond, geplaatst op haar rug met haar armen op haar kanten, zodat je haar lichaam straddle. Houd haar armen op haar kanten met uw benen, dan pak haar wangen en knijp om haar mond te openen. Plaats de druppelaar in de hoek van haar mond en klap in haar gezicht, weer waardoor de slikken reactie. Dit klinkt misschien wreed, maar het is beter dan het hebben van haar ziek wekenlang.

Wanneer kinderen zijn van primair leeftijd kunt u nog steeds gebruik maken van de dreiging van iets wat ze willen, zoals televisie of videogames te elimineren, om hen om hun medicijnen in te nemen. Dit is de kracht hebben wij als ouders en soms moet je het gebruikt voor het welzijn van uw kind. Alvorens deze maatregel is het wenselijk te proberen om de noodzaak van het geneesmiddel eerst uitleggen.

Als u weet dat uw kind gaat om u past over het nemen van zijn medicijnen, de arts om hem te praten over de redenen die hij moet en de mogelijke gevolgen te nemen als hij dat niet doet. Dit zou moeten helpen, in het bijzonder uit andere dan de moeder of vader iemand.

Wanneer uw zoon ouder is en hij vertelt je dat hij niet gelooft in het nemen van medicatie, tenzij het is leven of dood, rekening houden met de mogelijkheid dat hij neigt naar alternatieve geneeswijzen en natuurlijke genezing. Dit zijn onderwerpen die u kunt praten over en te leren van elkaar. De beste manier om een ​​confrontatie of argument hebben is deskundig in wat je ruzie te zijn. Wees niet verbaasd zijn als op het einde je eens met uw zoon.

Accepteer dat soms is het geen argument waard te vechten over. Elke persoon heeft verschillende immuniteiten en toleranties voor pijn. Yours is niet hetzelfde als uw dochter en vice versa. Kinderen bereiken van een bepaalde leeftijd of volwassenheid, waar ze hun lichaam beter dan ouders weet, en dit is een feit elke ouder moet zich bewust zijn van.

Hints

Naarmate je kind ouder wordt met haar praten over de voors en tegens van voorgeschreven medicijnen. Zorg dat ze zich bewust van hoe te veel medicatie is niet goed voor iedereen, kind of volwassene.

Wees voorzichtig bij het gebruik van de slikken reactie stappen is het mogelijk het kind kan stikken.

Share This Post