Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een kerstboom pluis

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een kerstboom pluis

Als u na het opslaan van het voor bijna een jaar trek dat kunstmatige boom, kunt u worden geconfronteerd met de lastige taak om die boom weer tot leven kijken in de tijd voor de feestdagen. De takken van de boom kan heel goed worden afgevlakt. Er is

Advertisement

Als u na het opslaan van het voor bijna een jaar trek dat kunstmatige boom, kunt u worden geconfronteerd met de lastige taak om die boom weer tot leven kijken in de tijd voor de feestdagen. De takken van de boom kan heel goed worden afgevlakt. Er is een systeem waarmee je pluisjes de takken, zogezegd, een meer esthetisch THULDEN. Veel mensen gaan over dit de verkeerde manier en nooit helemaal bereiken van de juiste natuurlijke look of eigenlijk te creëren grote, tijdrovende hoofdpijn voor zichzelf.

Starten vanaf de bottom-up. Als u begint met de top, en met de kortere takken, zul je tegenkomen grote problemen op het gebied van het proberen om de takken te gaan in de richting waarin u wilt dat ze gaan tegen de tijd dat je bij het einde van het proces fluffing .

Begin met de achterkant van de tak. Dit is het deel dat in het gat in de boom kern is geplaatst. Op die manier, als je naar de voorkant van het filiaal, weet u waar u in te vullen om het vol te kijken.

Denk: boven en naar buiten. Te beginnen met de achterkant van de tak, beweeg elke vinger uit de branche omhoog en naar buiten. De meeste van de grotere vestigingen zullen moeten vijf van deze vingers of kleinere takken.

Vergeet niet dat als je omhoog de boom te verplaatsen, zal de vingers in de afdelingen van drie op elke tak komen. Maak de achterkant één loodrecht. Maak de volgende in een V-vorm met een streep erdoor. De volgende zal een loodrechte lijn, en voor al het front die helemaal tot de boom, zal er doorgaans vijf vingers. De drie op de top moet naar buiten worden geplaatst, en dan moeten er twee geplaatst omlaag zodat het lijkt alsof een ster explodeert naar u toe.

Zet het bovenste gedeelte van de boom voor de rest van de boom is opgeschud. Duw het bovenste gedeelte naar beneden te zelfs en meng deze samen met de rest van de structuur.

Share This Post