Index / Huis / Hoe maak je een keramische kookplaat Vervangen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een keramische kookplaat Vervangen

Een moderne keramische kookplaat is zeer nuttig en kan er geweldig uitzien in iedere keuken. Echter, glaskeramiek is kwetsbaar en kan gemakkelijk gekraakt of gebroken. Aangezien het bellen van een professional aan het herstel van de kapotte apparaat

AdvertisementEen moderne keramische kookplaat is zeer nuttig en kan er geweldig uitzien in iedere keuken. Echter, glaskeramiek is kwetsbaar en kan gemakkelijk gekraakt of gebroken. Aangezien het bellen van een professional aan het herstel van de kapotte apparaat is kostbaar, wilt u misschien een nieuwe kookplaat aanschaffen en installeren het zelf. Eerst moet je een vervangende keramische kookplaat die compatibel zijn met uw kachel model is te vinden. Dan, met de juiste gereedschappen en materialen, kunt u installeren van de vervangende kookplaat jezelf.

Wat je nodig hebt

  • Nieuwe keramische kookplaat

    schroevendraaiers

    Handdoek

    Schoner en spons

Koop uw keramische kookplaat. Bepaal het model nodig is en om de rol van de fabrikant of zoek een vervanging bij een lokale leverancier.

Bereid je voor om de kookplaat te installeren. Koppel uw assortiment uit het stopcontact en verder van de muur voor een gemakkelijke toegang eromheen.

Gebruik een schroevendraaier om de beschadigde keramische kookplaat van het fornuis te verwijderen. Er moeten schroeven aan de onderkant voorste deel van het apparaat, vastgeschroefd aan de bovenkant van de oven. Open de ovendeur te vinden en verwijder de schroeven.

Spray cleaner op een vettige of vuile gebieden en veeg het gebied schoon met een spons.

Demonteer de kookplaat. Haal de stekker van de branders en de grond draad van de kachel en til de keramische kookplaat. Plaats de top op een handdoek in een gebied uit de buurt van uw werkruimte.

Zet de branders van de nieuwe keramische kookplaat. Draai de clips die de brander naar de oude kookplaat met een schroevendraaier. Zet de branders op de nieuwe kookplaat en zet de clips neer met de schroevendraaier.

Plaats de nieuwe keramische kookplaat op het fornuis voorzichtig scharnieren en sluit de draden voor de brander en de grond draad.

Open de ovendeur en schroef de kookplaat naar boven het van de oven met een schroevendraaier. Veeg de kookplaat schoon met een spons.

Share This Post