Index / Huis / Hoe maak je een keramische kookplaat Reparatie

Share This Post

Huis

Hoe maak je een keramische kookplaat Reparatie

Het is gewoonlijk moeilijk de keramische plaat breken over een glazen kookplaat, maar het kan gebeuren als een zware pan of ander object op valt. Als uw keramische kookplaat heeft een barst of een chip op het oppervlak, is er geen zorgen te maken. Ve

AdvertisementHet is gewoonlijk moeilijk de keramische plaat breken over een glazen kookplaat, maar het kan gebeuren als een zware pan of ander object op valt. Als uw keramische kookplaat heeft een barst of een chip op het oppervlak, is er geen zorgen te maken. Verzamel alle materialen die u nodig hebt om de reparatie doen en dan aan de slag.

Wat je nodig hebt

 • Gedenatureerde alcohol

  zachte doeken

  Fine-schuurpapier

  Filler plakken

  kleine container

  verharder

  Spatel

  ijsstokje

  Penseel (fine-tip)

Bevochtig een doek met spiritus en wrijf het over de kookplaat oppervlak om vet en andere opbouw te verwijderen. Droog het oppervlak met een droge doek en laat het drogen aan de lucht voor een paar minuten.

Wrijf het beschadigde gebied voorzichtig met de fijne korrel schuurpapier. Dit zal helpen bij het verwijderen losse keramische scherven en ook opruwen van het oppervlak, waardoor het makkelijker voor de verbinding te binden met het.

Combineer het vulmiddel plakken en harder in de houder, met de spatel. De verhouding moet 20 delen vulmiddel en één deel verharder zijn.

Strijk de compound in de scheur met de ijslolly stok. Gebruik de verfkwast om direct de verbinding in andere fijne scheuren en gechipt gebieden. Laat ze drogen voor 24 uur, en gebruik vervolgens de fijne schuurpapier nogmaals om het glad te strijken.

Reinig de reparatie met een kleine hoeveelheid spiritus op een zachte doek.

Share This Post