Index / Cars / Hoe maak je een kenteken Monteer op een aanhangwagen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een kenteken Monteer op een aanhangwagen

Staten vereisen trailers om nummerplaten met lampen gemonteerd aan hen om ze goed te identificeren. Lampen helpen bestuurders en trailers van botsingen te beschermen op de weg, door het affakkelen als de bestuurder stappen op het remmen van het voert

AdvertisementStaten vereisen trailers om nummerplaten met lampen gemonteerd aan hen om ze goed te identificeren. Lampen helpen bestuurders en trailers van botsingen te beschermen op de weg, door het affakkelen als de bestuurder stappen op het remmen van het voertuig, waarbij de aanhanger is aangesloten. Het monteren van een kentekenplaat op een aanhangwagen is een eenvoudig proces dat iedereen kan uitvoeren met een nummerplaat montagebeugel.

Wat je nodig hebt

Trailer nummerplaat

Nummerplaat montagebeugel en aanhangwagen lamp kit

Krimpkous, waterdicht draadschakelaar

terminal tang

Hand lichter

Koop een kentekenplaat montagebeugel en lamp kit van uw lokale auto-onderdelen dealer. Bevestig de kentekenplaat montagebeugel op uw nummerplaat met behulp van twee bouten en moeren. Zet de montagebeugel tegen de achterkant van uw aanhangwagen nummerplaat en draad twee bouten door de gaten. Draai met twee moeren, zodat als we kijken naar de voorkant van de nummerplaat, de montagesteun treden naar beneden en naar voren.

Verwijder de bevestigingsbouten van uw aanhangwagen plaat lamp en zet ze opzij. Rijg de resterende schroeven door de twee gaten aan de bovenkant van het kenteken montagebeugel zodat het licht schijnt neer op de plaat, in overeenstemming met de staatswet.

Lokaliseren de twee gaten van het achterwiel van de aanhanger en draai de bouten uitsteken uit de achterzijde van de lamp (die nu verbonden met het kenteken via de bevestigingsbeugel) in de wielbasis rond de linker of rechter trailer wheel.

Houd het licht flush tegen de wielbasis met één hand en draad twee borgringen gevolgd door twee bevestigingsmoeren op de achterkant van de lamp, aan de onderzijde van de wielbasis. Draai de borgmoeren met uw vingers eerst en gebruik dan een maat 10 mm dopsleutel om ze vast te zetten aan de wielbasis, die kunnen hebben ongeveer zes tot acht slagen van de dopsleutel.

Pak drie draden van de lamp, die naar beneden zijn opknoping van het apparaat tussen je vingers en sluit ze aan op de aarding draden op uw aanhangwagen met behulp van een warmte-shrink, waterdichte connector en met de hand lichter.

Share This Post