Index / Huis / Hoe maak je een kenteken Light wijzigen op een Suburban

Share This Post

Huis

Hoe maak je een kenteken Light wijzigen op een Suburban

De lampen gemonteerd over het kenteken van uw Chevrolet Suburban zijn een vereiste veiligheidsvoorziening in de meeste staten. De lampjes verlichten de nummerplaat snellere identificatie. Wanneer een lamp doorbrandt, vervang het meteen om het risico

Advertisement

De lampen gemonteerd over het kenteken van uw Chevrolet Suburban zijn een vereiste veiligheidsvoorziening in de meeste staten. De lampjes verlichten de nummerplaat snellere identificatie. Wanneer een lamp doorbrandt, vervang het meteen om het risico van de rechtshandhaving dagvaarding voor een defecte lamp te voorkomen. Koop een W5W vervangende lamp en verander het thuis in een paar minuten. De Suburban maakt gebruik van twee lampen boven de kentekenplaat, zodat ze te vervangen in paren kan helpen voorkomen dat het herhalen van het proces in de nabije toekomst, wanneer de tweede uitvalt.

Wat je nodig hebt

  • Phillips schroevendraaier

Verwijder de twee schroeven waarmee de lamp boven de kentekenplaat met een Phillips schroevendraaier.

Trek aan het licht naar voren totdat de lamp en het stopcontact slide uit de montage gebied. Draai de lamp tegen de klok in en trek hem uit het stopcontact.

Plaats de nieuwe lamp in de fitting en draai de klok mee om deze vast te zetten. Steek de nieuwe lamp en het stopcontact in de montageruimte.

Draai de twee schroeven aan elke kant van het licht montage met een Phillips schroevendraaier. Herhaal dit proces op de tweede kentekenplaatverlichting indien nodig.

Share This Post