Index / Huis / Hoe maak je een kast te bouwen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een kast te bouwen

Het installeren van een kast kan een handige persoon maken de held van de dag. Dit project kan worden gedaan in een weekend met een zorgvuldige planning. Het bouwen van een kast kan leiden tot een beter georganiseerde huis en kunt u gemakkelijk vinde

Advertisement

Het installeren van een kast kan een handige persoon maken de held van de dag. Dit project kan worden gedaan in een weekend met een zorgvuldige planning. Het bouwen van een kast kan leiden tot een beter georganiseerde huis en kunt u gemakkelijk vinden van uw spullen.

Wat je nodig hebt

 • Nagel pistool

  Luchtcompressor

  Draadloze boor

  Niveau

  Stud finder

  materialen

Bepaal de grootte en het ontwerp van de gewenste kast. Bijvoorbeeld, de swing van de deur binnenkomst, de hoeveelheid ruimte die nodig is om uw kleding en de hoeveelheid schapruimte gewenste hangen. Het kan moeilijk zijn om te rekken of kast staven waar de deur zwaait in en nog steeds voldoende toegang binnenkomst installeren.

Meet om te bepalen hoeveel materiaal u nodig heeft en wat voor soort materiaal.

Ga naar de winkel en de aankoop materialen die nodig zijn voor het project.

Teken de kast systeem op de kastenwand met potlood voordat u de montage begint. Dit zal ervoor zorgen dat uw lay-out zal werken. Gebruik een stud finder te bepalen waar de noppen in de wand.

Gebruik een chop zaag om uw materiaal te snijden tot de gewenste afmetingen.

Sluit uw compressor, luchtslang en lucht pistool, geladen met 1½- tot 2-inch brad nagels.

Installeer alle 1-by-4 planken aan de muur ervoor te zorgen dat je ze nagel aan elke stud dat is gemarkeerd.

Snij plank materiaal voor het ontwerpen en nagel aan 1-op-4 stringers met behulp van 1¼ inch brad nagels.

Schroef de kast staaf bekerhouders in de 1-by-side 4 stringers. Dit zal de steun voor de planken en de kast staven bouwen.

Trim kast staaf op de gewenste lengte en installeren in bekerhouders.

Mount kast staaf steunbeugels. Laat niet meer dan 3 voet tussen steunen. Bij het installeren van deze beugels gebruiken 1½-inch schroeven.

Het organiseren van de kast met je spullen.

Hints

Opknoping ruimte kan worden vermenigvuldigd met het aanpassen van de kast stang 2 bars op dezelfde muur mogelijk te maken.

Hout kan worden bepaald als verf graad of beits leerjaar.

Het is belangrijk om uw studs te markeren op de muur dus niet om schade aan sanitair, airconditioning lijnen of elektrische bedrading veroorzaken.

Share This Post