Index / Huis / Hoe maak je een kast te bouwen in een kamer

Share This Post

Huis

Hoe maak je een kast te bouwen in een kamer

Als u woont in een huis lang genoeg is, gaat u opraken van de opslagruimte. Uiteraard is er altijd de zolder, maar kan lastig te bereiken en items opgeslagen zijn meestal in een geconditioneerde ruimte en zijn moeilijk om snel zijn. Proberen geven so

Advertisement

Als u woont in een huis lang genoeg is, gaat u opraken van de opslagruimte. Uiteraard is er altijd de zolder, maar kan lastig te bereiken en items opgeslagen zijn meestal in een geconditioneerde ruimte en zijn moeilijk om snel zijn. Proberen geven sommige vloeroppervlak en bouwen een kast in een kamer als alternatief voor de zolder.

Wat je nodig hebt

 • 2x4 studs

  Zag

  Hamer

  framing nagels

  winkelhaak

  Niveau

  Metselwerk nagels (optioneel)

  gipsplaten

  Deur

Plaats de kast. Het in een hoek betekent twee muren moet worden opgebouwd en het plaatsen van muur tot muur betekent maar een wand moet worden gebouwd.

Teken lijnen om de buitengrens van de ingelijste kast muren te vertegenwoordigen. Als de vloer is voorzien van vloerbedekking, gebruik tape om de muur te schetsen.

Snijd de vloerplaten volgens de schets op de vloer. Waar twee platen te ontmoeten, gewoon stoten ze samen. Vloerplaten zijn de stukken hout die de vloer raken en vormen de omtrek van de wanden. De muren studs rusten op hen.

Spijker de vloerplaten op de grond met behulp van reguliere framing spijkers voor multiplex vloeren of metselwerk spijkers voor betonnen vloeren. Maak je geen zorgen over het verwijderen van tapijt; gewoon nagel de plaat direct bovenop.

Leg de stud patroon op de vloerplaten. Begin in een hoek en zet een X op het bord. Meet 1 1/2 inch van de muur en het gebruik van een winkelhaak om een ‚Äč‚Äčlijn over de plaat te trekken. Meet 15 1/4 inch van de muur en maak een andere lijn. Plaats een X aan de wandzijde van de lijn. Start van de meting van deze lijn en een andere lijn elke 16 duim, altijd het plaatsen van een X aan dezelfde kant van de lijn als voorheen.

Maak een tweede set van platen voor de top platen die verder gaan op het plafond. Zij moeten identiek zijn aan de vloerplaten zijn. Leg ze naast de vloerplaten en de overdracht van de stud patroon van de vloer platen naar de top platen. Ook markeren welke kant van de plaat gaat waar.

Gebruik een niveau om de lijn van de vloerplaten dragen aan het plafond. Als de kast heeft een hoek die niet het plafond raakt zult u niet in staat om gewoon het niveau te gebruiken. Kies de rechtste stud op het terrein en snijd het om te passen tussen de vloer en het plafond met weinig ruimte om te sparen. Kont de tap naar de buitenzijde van de bodemplaat en loodrecht de tap met de niveau. Zodra de stoeterij is lood, markeren de plaats van de bovenplaat door het markeren van de locatie van de stoeterij waar het plafond raakt. Zorg ervoor dat u dezelfde kant van de stoeterij dat de vloerplaat konten te markeren.

Schroef de top platen aan het plafond. Probeer te schroef in vloerbalken indien mogelijk. Indien geen vloerbalken snijden de plaat plaatst de schroeven onder verschillende hoeken op elkaar. Dit zal de bovenste plaat te houden van los te komen tot de muur studs op hun plaats zitten eronder.

Bepaal waar de deur te plaatsen en zorgen voor een opening die is 2 inch breder dan de deurbreedte. Markeer de randen van de deuropening en de lijnen over de plaat te tekenen bij elke rand. Plaats een X aan de zijkanten dat vanaf de deuropening zijn. Wis de originele lay-out stud merken tussen deze markeringen, omdat ze hier niet nodig zal zijn.

Meet en snijd de muur studs op lengte.

Installeer de muur studs door ze op de top van een X en gelijk met de lijn ernaast. Teennagel drie spijkers in de bodem en drie in de top.

Maak de deur header door snijden twee stukken van 2x4 dezelfde breedte als de deuropening. Spijker de kop op zijn plaats, twee duim boven de hoogte van de deur, het meten van de vloer en niet de vloerplaat.

snijd voorzichtig de vloerplaat bij elke deur stud en verwijderen.

Installeer de gipsplaat of lambrisering en installeer vervolgens de deur. Eindig door het installeren bodemplaat trimmen binnen en buiten de kast. Aangezien de bestaande vloer blijft onder de muur, is er geen noodzaak om nieuwe vloer neergezet of opnieuw rek tapijt.

Share This Post