Index / Bedrijf / Hoe maak je een kassalade openen

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een kassalade openen

Het openen van een kassalade is makkelijk als je beltoon van een klant en u drukt op "totaal" aan ring van de verkoop. Echter, als je wilt om de kassalade te openen wanneer u niet maken van een verkoop, kan het een beetje ingewikkeld. Nog steeds

AdvertisementHet openen van een kassalade is makkelijk als je beltoon van een klant en u drukt op "totaal" aan ring van de verkoop. Echter, als je wilt om de kassalade te openen wanneer u niet maken van een verkoop, kan het een beetje ingewikkeld. Nog steeds, veel klanten zullen verandering wilt, wanneer je lade nog niet is geopend, dus weten wat te doen is essentieel voor het houden van tevreden klanten.

Wat je nodig hebt

Heerser

schroevedraaier

Roep om de sleutels van het kantoor van de manager krijgen. Meestal is de manager van de winkel heeft toetsen om de kassalade, maar vaak is hij niet altijd op de verkoop vloer. Bel de manager op de intercom of op te slaan telefoon en zeg hem dat hij zijn sleutels met hem mee te nemen.

Voer een opening code in het register, die vaak houdt het doornemen van de "cash pick-up" of deposit proces. Je mag geen tijd om te wachten voor de manager om aan de verkopende verdieping komen hebben. Als dat gebeurt, kunt u het computersysteem van uw register gebruiken om de lade te openen.

Winkels hebben momenten van de dag wanneer ze oppakken en borg contant geld in de kassa. Er moet een opdracht op uw computerscherm dat geeft "cash pick-up" of worden "storting van contant geld", of u kunt ook naar een commando genaamd "point of sale" op uw computerscherm om dit proces te leiden, volgens B2B Soft's procedures voor het openen en sluiten van kassa's. Je moet geen behoefte aan een dollar bedragen in te zetten. Alleen met behulp van de commando's moeten de kassa vragen open voor komen.

Gebruik de "Geen verkoop" knop. Probeer met behulp van een knop kunt u vinden op uw register toetsenbord genaamd "Geen verkoop", aldus de Michigan State University. Indien aanwezig, moet deze toets maken de lade komen geopend.

Open de lade met een liniaal of een platte schroevendraaier. Als het openen van de lade met de computer opdrachten of beltoon van een verkoop niet werkt, is er mogelijk iets vast te zitten in de kassalade zijn. Volgens Learn-Cash-Registers, wat je moet doen in dit geval is zet de heerser in de bovenhoek van de lade en beweeg het van links naar rechts. Dit moet verjagen wat is het bijhouden van de lade van de opening.

Share This Post