Index / Huis / Hoe maak je een kapotte hek bericht Vervang

Share This Post

Huis

Hoe maak je een kapotte hek bericht Vervang

Na de sneeuw smelt en de grond uitdroogt - daar is het - een verzakking hek post. Een gezicht geen huiseigenaar wil zien. Op een bepaald moment tijdens de winter of het voorjaar verrot de oude post uit en nu moet worden vervangen. Het vervangen van e

Advertisement

Na de sneeuw smelt en de grond uitdroogt - daar is het - een verzakking hek post. Een gezicht geen huiseigenaar wil zien. Op een bepaald moment tijdens de winter of het voorjaar verrot de oude post uit en nu moet worden vervangen. Het vervangen van een hek post is zeker geen rocket science en de meeste huiseigenaren kunnen zelfs het werk zelf te doen - dat is als ze bereid zijn om veel zweet eigen vermogen te investeren in het. Met andere woorden, kan het een veel fysieke werk. Als je bent voor de taak - hier is hoe je een hek post te vervangen.

Wat je nodig hebt

 • Koevoet

  spijkertrekker

  Hamer

  Nieuw hek post

  verduurzaming van hout

  Houten bretels, 2-by-4 inch

  Niveau

  Werkhandschoenen

  Zak van premix beton

Isoleer de gebroken post van het hek. Gebruik een spijker trekker, een kleine koevoet of een hamer de spijkers waarmee de horizontale rails hechten aan de post buiten te trekken. Maak het werk gemakkelijker te maken en te voorkomen dat schade aan de rails door een klein stukje hout op de rails om invloed te vergroten voordat u begint met het trekken van de nagels. Als er ruimte is, zwaaien de secties van hek weg van de post naar jezelf te geven wat ruimte om te werken.

Brace de vrijstaande delen van het hek met stukken van 2-by-4 om ze te stoppen van een gewicht naar beneden en wijst op de berichten waar ze nog steeds verbonden.

Gebruik een koevoet vastgelopen in het gebroken paal om het te wrikken en uit de grond. Als de post is gevestigd in beton kan het nodig zijn om af te graven rond het beton, dan breekt het in stukken met je koevoet of een pick.

Reinig alle stukken van de oude post links in het gat, omdat ze insecten die de nieuwe post zou schaden zouden kunnen trekken.

Controleer of het gat ten minste 36 inch-diep (vorst heaves in de winter en het voorjaar te voorkomen). Eventueel graven om de vereiste diepte, voeg ongeveer 6 inches van grind naar beneden om water drainage.

Sta je nieuw hek te plaatsen voor ongeveer een uur in de verduurzaming van hout, zodat het goed zal worden opgenomen in het hout, dan staan ​​de post in het gat.

Schietlood de post met behulp van uw niveau en bevestig houten beugels ingezet op de grond om het recht te houden terwijl je mix en giet het beton in het gat.

Controleer om er zeker van dat je post is nog steeds loodrecht na het toevoegen van het beton, dan is de beugels aan te passen indien nodig.

Laat het beton op te zetten voor een dag, bevestig vervolgens het hek secties om de nieuwe post met behulp van nieuwe spijkers of dek schroeven.

Hints

Afhankelijk van hoe uw hek post in eerste instantie werd geïnstalleerd, kunt u niet nodig om de originele beton te verwijderen. Soms is een hek post zal opheffen recht omhoog uit de betonnen basis; Als dat het geval is kun je hetzelfde gat weer gebruiken.

Druk behandeld, ceder of Redwood hek posten zullen verzetten tegen het rotten, waardoor ze beter geschikt zijn dan andere houtsoorten voor outdoor projecten maakt.

Het vervangen van een hek post vereist substantiële fysieke arbeid (graven, het breken van oude beton en het installeren van nieuwe beton).

Share This Post