Index / Ambachten / Hoe maak je een Kapitein Hat Out papier

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Kapitein Hat Out papier

Maak een kapitein hoed van papier als u op zoek bent naar een idee voor verbeeldend spel van uw kind of een project voor een regenachtige dag. Vouwen van papier om een ​​beeld te maken of vorm wordt genoemd origami, dat is een Japanse kunstvorm. U ku

AdvertisementMaak een kapitein hoed van papier als u op zoek bent naar een idee voor verbeeldend spel van uw kind of een project voor een regenachtige dag. Vouwen van papier om een ​​beeld te maken of vorm wordt genoemd origami, dat is een Japanse kunstvorm. U kunt de hoed te maken door het vouwen van het papier in verschillende richtingen om de vorm te creëren, en versier de muts met behulp van uw favoriete kleuren, kralen, garen en andere decoratieve snuisterijen.

Wat je nodig hebt

Vel krant of 8 1/2-by-11-inch vel papier

Leg de helft van een blad van de krant op een vlakke ondergrond. U kunt ook vast een 8 1/2-by-11 vel papier.

Vouw het papier doormidden verticaal door aanpassing van de bovenste hoeken naar beneden naar de onderste hoeken te voldoen, en vouw het over de top.

Vouw beide hoeken van het papier naar beneden te ontmoeten in het centrum, 1 inch vanaf de onderkant. Vouw de randen van het papier om een ​​driehoek te vormen.

Vouw de front-bodemklep van het papier tot de driehoek te ontmoeten. Vervolgens draai het papier om het proces met de flap aan de andere kant herhalen.

Share This Post