Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Kanekalon pruik stijl

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Kanekalon pruik stijl

De realistische en aantrekkelijke uitstraling van uw Kanekalon pruik kan worden versterkt en uitgebreid met de juiste styling technieken. In veel opzichten is de styling methoden die worden gebruikt in de volgende pruiken lijken methoden die u zou ku

AdvertisementDe realistische en aantrekkelijke uitstraling van uw Kanekalon pruik kan worden versterkt en uitgebreid met de juiste styling technieken. In veel opzichten is de styling methoden die worden gebruikt in de volgende pruiken lijken methoden die u zou kunnen gebruiken op uw eigen haar. Er zijn een aantal duidelijke verschillen die je bewust van moet zijn, maar met het oog op een stijlvolle looks te creëren met je pruik.

Wat je nodig hebt

pruik spuiten

spons rollers

Draad pruik borstel

pruik kam

Gebruik producten die worden gemaakt voor synthetische haren op je Kanekalon pruik. Het is belangrijk te onthouden dat Kanekalon is een synthetische vezel en niet echt haar. Het gebruik van producten die zijn gemaakt voor menselijk haar kan je pruik van het uiterlijk en de afwerking van de vezels te strippen. Er zijn ONTKLITTERS, shampoos, conditioners en glans sprays speciaal gemaakt voor pruiken die uw styling inspanningen zal verbeteren.

Gebruik styling tools die zijn gemaakt om synthetische pruiken stylen. Draad pruik borstels en speciale pruik kammen kunt u uw pruik stijl, zonder het afstoten of het veroorzaken van scheuren van de vezels. Synthetische pruiken geen buitensporige manipulatie voor de styling nodig. De vezels bevatten "memory" die het mogelijk maakt de pruik om weer in de oorspronkelijke stijl met een lichte borstelen en kammen snap.

Maak lichte krullen en golving een rechte pruik worden bespoten met pruik spray en het instellen van het haar met spons rollen. Kanekalon vezels niet krullen op dezelfde manier dat menselijk haar doet, zodat u niet in staat zijn om uitgesproken krullen te creëren. Laat het haar volledig drogen voordat u de rollen en daarna schudden of voorzichtig vinger-kam je pruik in een gewenste stijl.

Vermijd het gebruik van warmte-apparaten op Kanekalon haar. Tenzij anders vermeld op uw pruik fabrikant, zal de warmte smelten synthetische pruik vezels en maken uw pruik ondraagbaar.

Share This Post