Index / Gezondheid / Hoe maak je een kamer met Schurft Reinig Goed

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je een kamer met Schurft Reinig Goed

Zodat uw kind kwam thuis van kleuterschool met een jeukende rode huiduitslag, en de dokter de diagnose als schurft? Raak niet in paniek. Iedereen kan schurft krijgen, maakt niet uit hoe schoon ze zijn en genezen van uw kind van schurft is net zo eenv

Advertisement

Zodat uw kind kwam thuis van kleuterschool met een jeukende rode huiduitslag, en de dokter de diagnose als schurft? Raak niet in paniek. Iedereen kan schurft krijgen, maakt niet uit hoe schoon ze zijn en genezen van uw kind van schurft is net zo eenvoudig als het aanbrengen van een crème. Het wegwerken van de schurft in uw huis is een beetje moeilijk, maar hoeft niet een overweldigende taak. Hier is een stap-voor-stap plan voor het serveren die kleine bugs hun uitzetting aankondiging.

Wat je nodig hebt

Wasmachine

Plastic zakken

Droger

Stofzuiger

Breng de crème dat de arts voorgeschreven voor het slapen gaan en laat het kind de slaap. Er is geen gebruik in het schoonmaken voordat de schurft zijn van hun gastheer.

Zet uw boiler omhoog zodat het water zodra ze opstaan ​​in de ochtend kunnen krijgen boven de 130 graden F. Was de besmette persoon kleding en beddengoed in heet water. Vergeet niet om de boiler lager te zetten als je klaar bent om brandwonden te voorkomen.

Bag up zacht items zoals knuffels en kussens van de kamer van uw kind, dat niet kan worden gewassen. Houd ze in plastic zakken gedurende ten minste drie dagen. Schurft kan niet langer dan die overleven zonder gastheer.

Baad uw kind en maak jezelf als jij. Droog uw kind af met een schone handdoek, en maak hem in schone kleren. Breng de kleren van de wasmachine in de droger.

Stofzuigen uw hele huis. Gooi de vacuümzak weg als je klaar bent of was het vacuüm bus.

Neem een ​​douche zet dan uw schoonmaak kleren door het wassen. Ga zitten met een kopje koffie en feliciteer jezelf op een schone schurft-vrij huis.

Hints

Behandel alle kamers in uw huis, alsof ze besmet zijn. Overal uw kind is geweest, hebben de schurft geweest, ook.

Traditionele home remedies voor schurft zijn niet alleen ineffectief, maar gevaarlijk. Vertrouw op perscription van uw arts en een grondige reiniging om zich te ontdoen van schurft.

Share This Post