Index / Bruiloften / Hoe maak je een jurk met een overlay drukte

Share This Post

Bruiloften

Hoe maak je een jurk met een overlay drukte

Een drukte kunt u pin-up van de trein van een trouwjurk om de trein te halen van de vloer. De twee belangrijkste soorten bruist voor een trouwjurk zijn de over drukte en in het kader van de drukte. Voor een bruidsjurk met een overlay, kunt u beide so

AdvertisementEen drukte kunt u pin-up van de trein van een trouwjurk om de trein te halen van de vloer. De twee belangrijkste soorten bruist voor een trouwjurk zijn de over drukte en in het kader van de drukte. Voor een bruidsjurk met een overlay, kunt u beide soorten drukte te kiezen, maar een onder de drukte kunt u de knoppen toe te voegen en lussen aan de binnenkant van de jurk, zodat het niet beschadigen of verstoren de overlay materiaal, dat tule kan zijn , organza of een ander materiaal.

Wat je nodig hebt

Ingericht trouwjurk

rechte spelden

Naaimachine

-Stof beklede knop (pen)

De aanpassing van stof lus (s)

Naaimachine of naald en draad

Meetlint

Draai de trouwjurk binnen en van buiten. Leg de kleding op een vlakke ondergrond en de verspreiding van de jurk uit, zodat alles plat ligt, met inbegrip van de trein of rok van de jurk.

Meet tot halverwege tussen waar de trein op de jurk begint en de staart waar het eindigt vinden. Mark dit gebied met een pin, en pin één van de drukte lussen om de jurk. Voor lange treinen, moet u ook het meten van de halverwege tussen waar de trein begint en halverwege je net gemarkeerd met een pin. Plaats een pen en een drukte loop hier ook. Je moet ook het meten halverwege tussen het centrum pin en de staart van de jurk en voeg een pin en drukte lus daar.

Identificeer punten op een groter deel van de jurk waar u de trein op de punten die u hebt vastgemaakt aan de jurk drukte kan hechten. Volgens Sewing.org, kan de hogere punten op de rok van de trouwjurk of in de buurt van het achterste deel van de taille. Speld een met stof beklede knop op elk punt.

Draai de jurk goede kant naar buiten, probeer het op en hebben iemand drukte de jurk voor jou. Laat ze te regelen en de volgorde van de overlay stof zo dat hij er goed uitziet. Als aanpassingen nodig, markeren de gebieden waar extra bruist moet worden toegevoegd of bestaande moeten worden verplaatst. De beste manier om de drukte punten te vinden op een trouwjurk, volgens Sewing.org, is trial and error.

Draai de kleding binnenstebuiten opnieuw en naai de knopen op het binnenste gedeelte van de jurk hoger op de rok of de taille van de jurk. Naai een coördinerende lus voor elke knop aan de onderkant trein van de jurk.

Hints

Als u wilt een over drukte te maken, volgt u dezelfde aanwijzingen. Maar deze keer, heb je niet nodig om de jurk binnen blijken te zijn, omdat je naai de knopen en lussen aan de buitenkant van de jurk.

Share This Post