Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een Juggernaut Costume

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een Juggernaut Costume

Maak het kostuum van Juggernaut, een personage uit de X-Men strips. Juggernaut verscheen ook in de film "X-Men: The Last Stand." In comics, Juggernaut draagt ​​meestal helemaal rood, met zijn spieren zichtbaar door zijn kleding. Geen enkele pers

Advertisement

Maak het kostuum van Juggernaut, een personage uit de X-Men strips. Juggernaut verscheen ook in de film "X-Men: The Last Stand." In comics, Juggernaut draagt ​​meestal helemaal rood, met zijn spieren zichtbaar door zijn kleding. Geen enkele persoon of het voorwerp kan Juggernaut's momentum stoppen zodra hij begint te bewegen. Bijvoorbeeld, in "X-Men: The Last Stand ', ploegde hij door muren. Hoewel iemand uw beweging kan stoppen, kunt u verblijven in karakter door te praten over exploits Juggernaut's.

Wat je nodig hebt

Red haarlak

Laarzen

Rode reflector of duct tape

Grote rode plastic kom

hobbymes

Red elektrische tape

Red gepofte vest

Red tank top (optioneel)

Rode of zwarte broek

Zes stevige rode bandana

Spray je haar rood. Wacht 30 minuten om de spray te drogen alvorens iets aan het haar aan te raken.

Draai de slakom ondersteboven. Dit zal een helm zijn. Etsen omtrek van het oog gaten en een gat groot genoeg is voor de neus en mond met de punt van het mes. Houd de kom stevig vast en knip de vormen. Lijn de gaten met administratieve rompslomp. De band zal je beschermen tegen de ruwe randen op de plastic.

Wikkel glimmende rode reflector of duct tape rond zwarte laarzen. (Als je rode laarzen, deze stap overslaan.)

Doe het vest en broek. Als het vest is een V-hals of los, draag een rode tank top eronder.

Zet de laarzen en stop de broekspijpen in de laarzen.

Leg een bandana op een vlakke ondergrond. Vouw het in de helft om een ​​rechthoek te maken. Vouw de bandana in de helft weer door het afstemmen van de twee lange zijden. Vouw het nog een keer op dezelfde manier, zodat je een lange, magere rechthoek te maken. Vraag iemand om de bandana binden rond je biceps. Herhaal met andere bandana anderzijds arm. Maak vier doek strips. Bind één rond elke onderarm en de andere twee rond elke hand over de knokkels. Als de bandana strip is te lang, trim het.

Zet op de helm.

Hints

Als de kom het vest niet raakt, voeg padding op je schouders naar het vest hoger te maken.

Share This Post