Index / tech / Hoe maak je een JPG-bestand te converteren naar een TIF bestand

Share This Post

tech

Hoe maak je een JPG-bestand te converteren naar een TIF bestand

JPG bestanden en TIF-bestanden zijn beide rasterafbeeldingsbestanden gemaakt van pixels. JPG is het standaard bestandssysteem type dat veel digitale camera's gebruiken om foto's op te slaan. Het type compressie gebruikt in JPG-bestanden is lossy, wat

Advertisement

JPG bestanden en TIF-bestanden zijn beide rasterafbeeldingsbestanden gemaakt van pixels. JPG is het standaard bestandssysteem type dat veel digitale camera's gebruiken om foto's op te slaan. Het type compressie gebruikt in JPG-bestanden is lossy, wat betekent dat de beeldkwaliteit wordt opgeofferd als het bestand wordt verkleind. TIF-bestanden kunnen ofwel dezelfde standaard compressie gebruikt in JPG-bestanden, of de lossless LZW vorm van compressie. Dit type compressie zorgt voor kleinere bestanden zonder verlies van kwaliteit. Als u de grootte van een JPG-bestand te verminderen, kunt u de beeldkwaliteit te redden door te converteren naar TIF voor het comprimeren.

Maak gebruik van gratis online converter Media-Convert's. Beeldbestanden zijn enkele van de vele soorten bestand dat Media-Convert kan converteren.

Upload uw JPG-bestand. Klik op "Bladeren" of "Open File" en zoek het JPG op de harde schijf van uw computer. Klik op "Open" om te uploaden naar de converter.

Zorg ervoor dat de Media-Convert geselecteerd de juiste ingang formaat. De box "Input formaat" bevindt zich vlak naast de sectie bestand te uploaden. Media-Convert is ingesteld op automatisch detecteren het bestandstype. Het moet zeggen: "Joint ph. Groep experts" en een lijst van verschillende extensies. Als deze optie niet is geselecteerd "Input formaat" selecteert u deze in de sectie "Beeld" van de drop-down lijst.

Selecteer de TIF output formaat. Zodra de juiste input formaat wordt geselecteerd, zal de "Output format" box vullen met alle beschikbare afbeelding uitgang types. Kies "Tagged Image File Format (.tif, .tiff)" uit de lijst.

Klik op 'OK'. Wanneer u op de "OK" knop in Media-Convert, begint dit de conversie. Een rechthoekige doos verschijnt op het scherm waarin de omzetting voortgang wordt bewaakt, en als de TIF-bestand is aangemaakt, zult u worden genomen om een ​​scherm met een download link naar het bestand. Klik op de link en sla het bestand op uw computer.

Share This Post