Index / Huis / Hoe maak je een Jenn-Air Range Reinig

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Jenn-Air Range Reinig

Het schoonmaken van een Jenn-Air bereik kan ingewikkeld lijken. Er zijn zo veel verschillende functies met zoveel verschillende oppervlakken. Je hebt de downdraft ventilatie model waar je eigenlijk de branders kan verwijderen, maar je buurman heeft d

AdvertisementHet schoonmaken van een Jenn-Air bereik kan ingewikkeld lijken. Er zijn zo veel verschillende functies met zoveel verschillende oppervlakken. Je hebt de downdraft ventilatie model waar je eigenlijk de branders kan verwijderen, maar je buurman heeft de keramische kookplaat. Alleen de andere dag dat je ontdekt het vet kopje onder uw branders (en uw tellers) was vol en schoonmaak nodig. Je houdt van je Jenn-Air bereik, maar u zich afvraagt ​​hoe het schoon zonder het te beschadigen krijgen. Een paar schoonmaak tips voor elk model zal dat bereik schoon in een mum van tijd at all!

Wat je nodig hebt

 • Water

  Vloeibaar wasmiddel of allesreiniger

  Niet-schurende spons of vochtige doek

  Staalwol pads

  glasreinigingsmiddel

  Licht schurend reinigingsmiddel (optioneel)

  Papieren handdoeken (optioneel)

  Schraper (optioneel)

  Stainless Steel Cleaner (optioneel)

  Kookplaat Polijsten Creme (optioneel)

Sluit alle controles en wacht tot de oven en bak top zijn cool. Gebruik zeep, water en een zachte spons, tenzij de instructies van uw model andere voorstellen wijs. Bepaal welke vlakken en accessoires uw Jenn-Air model heeft en volg de aanwijzingen voor elk oppervlak zoals hieronder uiteengezet.

Ruim al voedselresten aan de buitenkant geëmailleerde oppervlakken, porselein gecoate roosters en doppen zodra het bereik blijft altijd rustig morsen de afwerking kunnen beïnvloeden indien niet onmiddellijk verwijderd. Gebruik glasreiniger, mild vloeibaar reinigingsmiddel en een niet-schurend schrobben pad om het oppervlak voorzichtig schoon. Voorzichtig schoon rond het model en de serienummers, zodat schrobben niet de nummers te verwijderen.

Schone roestvrijstalen door wrijven in de richting van de nerf om schade te voorkomen. Gebruik reiniger voor roestvrij staal, en vloeibaar wasmiddel of een allesreiniger. Voorkom schade aan de roestvrijstalen oppervlakken door het vermijden-soap gevuld schuursponsjes, kookplaat schoner, schuurmiddelen, staalwol pads, ruwe doeken of schurende papieren handdoeken.

Verwijder kookplaat controles, zorg dat u de zeehonden eronder te verwijderen, door te trekken de knoppen meteen vanaf het bedieningspaneel. Gebruik warm water en zeep om de knoppen schoon te maken, zorg dat u ze weken. Vervang de knoppen ervoor te zorgen dat ze in de "off" positie.

Reinig het bedieningspaneel en de ovendeur buitenkant met glas schoner en een zachte doek of spons. Breng de glasreiniger op de doek of spons in plaats van het bedieningspaneel. Voorkom schade aan het bedieningspaneel door het vermijden van het gebruik van schuurmiddelen, staalwol pads, ruwe doeken of schurende papieren handdoeken.

Clean keramische door af te vegen met een schone, vochtige doek of spons en daarna drogen grondig om strepen en vlekken te voorkomen. Gebruik een kookplaat schraper voor hardnekkige bodems. Gebruik kookplaat polijsten crème voor hardnekkige lekkages, wrijven het oppervlak met een vochtige papieren handdoek of een zachte doek. Ga door wrijven tot het witte film verdwijnt.

Clean downdraft ventilatiesystemen door het verwijderen van de aars grill en vegen het schoon of wassen in de gootsteen met een niet-schurend plastic schuursponsje en mild schurend schoonmaakmiddel of in de vaatwasmachine. Reinig het filter in de gootsteen met warm water en afwasmiddel of in de vaatwasmachine. Reinig de ventilatie kamer die het filter met mild huishoudelijk schoonmaakmiddel of reinigingsmiddel en papieren handdoekjes, een vochtige doek of spons huisvest, door het direct toepassen van het reinigingsmiddel om de handdoek, doek of spons (niet de ventilatie kamer).

Reinig oven holtes wanneer de oven afkoelt. Beschadigingen aan de binnenkant holte door het vermijden ovenreinigingsmiddelen. Clean zelfreinigende ovens door te drukken "Clean." Verwijder racks wanneer dat dit wel moet. Kies verder op de snelle set pad. Selecteer het bodemniveau als je die optie en volgens het niveau van de bodem, selecteert u 02:00 2 uur van het schoonmaken van de tijd, 03:00 voor 3 uur of 04:00 gedurende 4 uur. Clean rekken met water en een staalwol pad.

Hints

Als u niet in staat om uw Jenn Air instructie model te vinden zijn kunt u een kopie voor de meeste modellen te verkrijgen via de link in 'Verwijzingen' hieronder.

Uw kachel model zal waarschijnlijk niet alle accessoires of oppervlakken zoals hierboven vermeld. Echter, alle accessoires en oppervlakken boven zijn op sommige Jenn-Air modellen, zodat de schoonmaak instructies zijn opgenomen, zodat dat het niet uitmaakt welk model je hebt je goed kan reinigen.

Schuurmiddelen mag alleen worden gebruikt als specifiek gericht op het gebruik en onderhoud handleiding.

Share This Post