Index / Tuin / Hoe maak je een Japanse esdoorn in Canada Grow

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een Japanse esdoorn in Canada Grow

De Japanse esdoorn is een soort van esdoorn boom die lange, slanke esdoorn bladeren die groen in het voorjaar en de zomer zijn, maar zetten een briljante rood in de herfst heeft. De Japanse esdoorn is een soort esdoorn die niet inheems aan Canada. De

AdvertisementDe Japanse esdoorn is een soort van esdoorn boom die lange, slanke esdoorn bladeren die groen in het voorjaar en de zomer zijn, maar zetten een briljante rood in de herfst heeft. De Japanse esdoorn is een soort esdoorn die niet inheems aan Canada. De boom wordt gebruikt mildere temperaturen, maar kunnen groeien in Canada onder bepaalde omstandigheden. Het planten van Japanse esdoorns in Canada is makkelijker dan sommige mensen geloven en de boom is weinig onderhoud na het eerste teeltjaar.

Wat je nodig hebt

 • Japanse esdoorn

  Slang

  Veenmos

  Schep

  15-30-15 kunstmest

  Ongediertespray

  schimmel spuiten

  Snoeischaar

  Tree saw

  Werkhandschoenen

  Veiligheidsbril

Selecteer een groeiende site die is beschut tegen de harde noordenwind. Plan om de boom in eind april te planten tot begin mei.

Zorg ervoor dat uw groeiende site heeft vochtige, goed doorlatende, vruchtbare grond. De groeiende site moet volle zon in de ochtend en gedeeltelijke zonlicht bevinden in de namiddag.

Meng een deel turf mos op drie delen grond rond een 6 voet door 6 voet omgeving. Dig ongeveer 24 inches in de grond.

Een gat graven 2 tot 3 keer groter is dan de boom kluit en ongeveer twee keer zo diep. de boom los te maken uit de jutezak rond de wortels en plaats in het gat.

Vervang de grond rond de boom en onmiddellijk bevruchten. Gebruik een slow-release meststof en niet toestaan ​​dat de mest op de bodem van de boom raakt. de boom na bevruchting water gedurende ongeveer 1 uur.

de boom met jute in de winter te dekken. Dit beschermt de boom uit harde vriestemperaturen.

de boom vlak voor de eerste vorst wordt verwacht door het weken het gebied met een tuinslang voor ongeveer twee uur water. Doe dit een week of twee voor de eerste vorst wordt verwacht.

Snoeien voor het vormen en structurele snoeien (zoals de hoofdtakken) vóór de eerste knoppen ontstaan. In Canada, kan dit overal van begin maart zijn tot begin april.

Snoei weg dode takken, zieke takken of een niet-structurele vestigingen in juni wanneer de bladeren volledig worden geteeld. Zo kunt u zien welke takken moeten worden gesnoeid.

Meng een bestrijdingsmiddel spuiten op halve kracht en spray op de bladeren van de boom na de bevruchting. Als vochtigheid een probleem, de boom nevel met een schimmelwerend spray om de hoeveelheid schimmel op de stam en bladeren verminderen.

Share This Post