Index / Huis / Hoe maak je een interessante stuk die Boomtakken Make

Share This Post

Huis

Hoe maak je een interessante stuk die Boomtakken Make

Of beach-kammen, wandelen in het bos of een wandeling langs een rivieroever, kan gedroogde takken gemakkelijk gevonden worden op vele plaatsen. Met een beetje fantasie kun je de takken te zetten in mooie kunst aan de muur met behulp van een paar eenv

Advertisement

Of beach-kammen, wandelen in het bos of een wandeling langs een rivieroever, kan gedroogde takken gemakkelijk gevonden worden op vele plaatsen. Met een beetje fantasie kun je de takken te zetten in mooie kunst aan de muur met behulp van een paar eenvoudige benodigdheden.

Wat je nodig hebt

Grote stukje karton, ong. 2 1/2 voet lang door 2 voet hoog
Zwarte stift 20 tot 25 korte boomtakken, 1 inch diameter of minder, 18 inches lang of minder
Tang Craft verf, 4 verschillende tinten van een kleur Paintbrush Nylondraad Grote boomtak, 2 tot 3 centimeter in diameter en 2 1/2 voet lang

Tip

Kies takken die helemaal dood zijn en zijn afgebroken de boom voor een tijdje. U zult weten of een tak dood is als het klikt wanneer u probeert om het te buigen. Groen of levende takken hebben de neiging eerst te buigen en hebben verschillende pezig lonten op het breekpunt. Soepele takken het beste werken voor dit project, dus vermijd takken die een ruwe bast die moeilijk te verwijderen zou hebben.

Stap 1: Maak de Takken

Scrub takken met warm water om modder, vuil en losse schors te verwijderen. Laat ze volledig drogen alvorens het te gebruiken.

Stap 2: Teken de Template

Op een groot stuk karton, gebruik dan een potlood te schetsen een groot hart (of een andere vorm van uw keuze). Daarna met een permanent marker, trekken over de schets voor een goed zichtbare template van de muur hangen.

Stap 3: Leg de takken over de Template

Te beginnen met de dikste tak in het midden, leg takken verticaal als ze overeenkomen met de hoogte van uitkering.

Als sommige takken zijn niet de exacte hoogte nodig is, leg de tak in de gewenste locatie, mark waar de break moet worden, gebruik dan een tang om de branche te breken op dat exacte locatie. Tangen worden gebruikt in plaats van een zaag aan de organische uiterlijk van de gebroken takken behouden.

Stap 4: Verf de Takken Met een Ombre Effect

Mark waar u de lichtste kleur verf te eindigen op het hart - ongeveer halverwege het midden takken - het bijhouden van de horizontale lijn enigszins zelfs helemaal over. Begin schilderen met de donkerste kleur op de onderste twee inches van de middelste takken, en zorg ervoor dat de hele weg te schilderen rond de takken. Verminderen van de hoogte van de geschilderde einde als je je weg te werken naar de zijkanten van het hart.

Verf de tweede donkerste kleur een paar centimeters boven de donkerste kleur. Lichtjes overlappen de twee kleuren, zodat ze in elkaar overlopen. Herhaal dit proces voor de tweede lichtste kleur en de lichtste kleur.


Stap 5: Bind de takken van een Opknoping Branch

Plaats de grote hangende tak horizontaal boven het hart takken op de sjabloon. Wikkel nylon draad rond de grote horizontale tak, een knoop en uitvoeren van een strakke lijn naar de buitenste verticale tak op het hart. Stevig plaatst u uw vinger op de plaats waar de draad moet rond de verticale tak te worden gewikkeld. Zonder het verwijderen van uw vinger, til de tak van de sjabloon en wikkel de draad rond de meerdere malen tak, zodat het iets overlapt beide zijden van het merk dat je vinger is het veiligstellen. Zodra u de draad rond de tak ongeveer 10 keer zijn verpakt, een knoop aan de verticale strakke lijn. Knip de overtollige draad.

Herhaal dit proces voor alle branches, zorg ervoor dat de grote horizontale tak niveau om het hart en de verticale takken blijven in hun locaties binnen de sjabloon elke keer dat je een knoop.

Stap 6: Stel de afstand tussen de snaren

Met het oog op een nauwkeurige locatie te krijgen voor elke tak, hang de grote horizontale tak op de muur, met behulp van twee spijkers een afstand van ongeveer één voet uit elkaar. Schuif snaren om, zodat ze samen te hangen in de buurt. Zij moeten niet worden raken te veel, maar plaats ze niet te ver uit elkaar.

Tip

  • Met behulp van nylon draad zorgt ervoor dat de draad niet zal breken bij het maken van aanpassingen aan de takken.

Het eindresultaat voegt een textuur en kleurrijke functie om uw muren die per seizoen kunnen worden gebruikt of het hele jaar door. Met verschillende kleuren verf (of geen verf helemaal niet), kan deze boomtak kunststuk te werken in een verscheidenheid aan kamers en design esthetiek.

Share This Post