Index / Onderwijs / Hoe maak je een instrument te maken voor een Project School

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een instrument te maken voor een Project School

Schoolkinderen in het begin van de cijfers worden vaak gevraagd om muziekinstrumenten te maken als onderdeel van eenheden op muziek of wetenschap. Muziek het doel om instrumenten is gewoonlijk gericht op creativiteit, terwijl in de wetenschap de doel

AdvertisementSchoolkinderen in het begin van de cijfers worden vaak gevraagd om muziekinstrumenten te maken als onderdeel van eenheden op muziek of wetenschap. Muziek het doel om instrumenten is gewoonlijk gericht op creativiteit, terwijl in de wetenschap de doelstelling van de les kan geconcentreerd hoe geluiden worden gemaakt. In beide gevallen kan je kind zijn instrument te maken voor een school project uit materialen die hij waarschijnlijk al thuis met slechts een beetje tijd en het gebruik van zijn verbeelding.

Wat je nodig hebt

Papieren borden

nietmachine

Staples

Meetlint

Gedroogde bonen of erwten

acrylverf

Penseel

kleurpotloden

Constructie papier

havermout container

plastic deksel

½-inch plugstangen

hack saw

Schuurpapier

perforator

Draad

Jingle Bells

maracas

Leg een papieren bord gezicht en een ander papier plaat ondersteboven op de top van de eerste.

Overeenkomen met de randen van de papieren borden en nieten de randen van de papieren borden, waardoor een half-inch ruimte bovenaan ongeniete.

Giet een half kopje gedroogde bonen of gedroogde erwten in de half-inch opening Vervolgens niet de opening op de papieren borden gesloten.

Verf de buitenkant van de papieren bord maracas met acryl verf en een kwast of kleur ze met kleurpotloden.

Snijd zes stroken bouw document, half-inch breed en ongeveer één voet lang en nieten een einde van elke strook aan de onderzijde van de papieren borden voor streamers.

Trommel

Schil de wrapper uit een grote kartonnen havermout container.

Verf de buitenzijde van de houder met acryl verf en een penseel.

Zorgen de plastic deksel voor de havermout container naar de bovenkant van de container bevestigd.

Snij twee half-inch dik plugstangen met een hack zagen zodat de plugstangen zijn één voet lang. Dit is alleen voor de ouders! Schuur de uiteinden als nodig is met een fijne korrel 150-180 schuurpapier. Dit zijn je drumsticks.

Tamboerijn

Mark rond de randen van een papieren bord ieder inch met een potlood. Maak uw plaatsen ongeveer een half-inch van de rand.

Punch gaten op elke markering rond de rand van de plaat met een gat punch.

Plaats een vier-inch touwtje door de bodem van een jingle bell, dan plaatst u een van de uiteinden van het touw door een gat aan de rand van de plaat, knopen beide uiteinden van de string samen op het bord. Bevestig een jingle bell in elk gaatje punch aan de rand van de plaat op deze manier totdat alle gaten hebben een jingle bell bevestigd.

Schilderen of de kleur van de plaat zoals gewenst.

Hints

Hack zagen zijn scherpe voorwerpen die gevaarlijk zijn voor kinderen en mag alleen worden gebruikt door de ouders bij het invullen van projecten. Als je een student het maken van een instrument voor school, vraag je ouders om u te helpen wanneer hulpmiddelen zoals hack zagen nodig zijn.

Share This Post