Index / Huis / Hoe maak je een Inside Concrete Floor Paint

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Inside Concrete Floor Paint

Als u een grote betonnen vloer in uw huis in de kelder of garage, vindt u het toevoegen van een laag verf echt verandert het uiterlijk van de kamer. Grote stukken van grijs beton zijn vaak lelijk, saai en moeilijk schoon te maken. Met een enkele laag

AdvertisementAls u een grote betonnen vloer in uw huis in de kelder of garage, vindt u het toevoegen van een laag verf echt verandert het uiterlijk van de kamer. Grote stukken van grijs beton zijn vaak lelijk, saai en moeilijk schoon te maken. Met een enkele laag verf je het transformeren in iets meer leefbaar. Het schilderen van beton is niet zoals het schilderen van een muur. Je hebt een paar stappen nodig hebben, maar iedereen met de wil kan het doen.

Wat je nodig hebt

 • Schrobborstel

  Schoonmaakproducten

  trinatriumfosfaat

  kwast

  Concrete patch verbinding

  Troffel

  grondverf

  kwast

  Verfroller

  Concrete verf

Reinig het beton met een borstel en huishoudelijke schoonmaakmiddelen om vuil, vet en vlekken te verwijderen. Voor grote olievlekken, giet kattenbakvulling over hen en laat het vet absorberen in het nest voor het verwijderen van het nest met een borstel en stof pan.

Toepassen trinatriumfosfaat gemengd met water, in de aanbevolen verhoudingen afgedrukt op het product, op de vloer met een borstel en scrub grondig in gebieden waar er grotere vlekken. Laat de vloer volledig drogen. Dit kan enkele dagen duren, afhankelijk van hoeveel water je hebt gebruikt.

Solliciteer beton patch verbinding tot grote scheuren in het beton met een grote spaan en laat de patch volledig opdrogen. Dicht de beton met een betonnen sealer door toepassing met een grote rol bij het oppervlak van het beton. Laat dit product droog als aanbevolen op het etiket (gewoonlijk 12 tot 24 uur).

Rol op een interieur concreet primer aan het beton met een grote rol. Rol het product op de vloer, overlappende je slagen. Bedek het hele gebied van de primer, met een borstel om gebieden langs de wanden bereiken. Laat de primer volledig drogen alvorens over te gaan. Dit kan maximaal 24 uur duren. Controleer de instructies voor meer accurate droogtijden.

Verf op de laatste laag. Gebruik een hoogwaardig, duurzaam beton-compatibele verf die is ook compatibel met uw primer. Ten eerste, verf de gebieden langs de muren met een borstel en rol van de verf op een rol vanaf de ene zijde en het eindpunt op de aangrenzende zijde of nabij een afrit. Solliciteer 2-4 verflagen op deze manier of totdat u tevreden bent met het resultaat.

Laat de verf droog is volgens de instructies op het etiket verf. Droogtijden variƫren tussen verschillende soorten verf van vier tot 24 uur.

Share This Post