Index / Cars / Hoe maak je een Infinity Radio oplossen in een Dodge Truck

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Infinity Radio oplossen in een Dodge Truck

Een Infinity audiosysteem is een aftermarket audiosysteem dat de fabriek sound systeem vervangt. In een Dodge truck, moet het Infinity systeem fatsoenlijk geluid en betrouwbare prestaties te leveren als het goed is geïnstalleerd. Echter, na verloop v

Advertisement

Een Infinity audiosysteem is een aftermarket audiosysteem dat de fabriek sound systeem vervangt. In een Dodge truck, moet het Infinity systeem fatsoenlijk geluid en betrouwbare prestaties te leveren als het goed is geïnstalleerd. Echter, na verloop van tijd, kunnen de luidsprekers of head-unit mislukken. Om te weten dat het de radio dat is het probleem, moet u het probleem op te lossen.

Draai de contactsleutel in de stand "II". De macht van de radio aan. Als de radio niet gaat branden, moet u naar de radio zekering controleren.

Controleer de zekering voor de radio. Open de zekeringkast onder het stuurwiel. Trek de zekeringkast te dekken beneden. Verwijder de zekering voor de radio met de meegeleverde zekering trekker. Binnen de zekering zal een metalen draad zijn. Deze draad mag niet beschadigd of verbrand. Als het is, moet u deze zekering vervangen door een andere zekering van hetzelfde amperage.

Controleer op statisch. Sinds radio-ontvangst kan variëren afhankelijk van waar je bent, moet u weten of u zou moeten krijgen van een duidelijk signaal is of niet. Controleer de sterkste radiostations. Als u geen signaal te krijgen, kunt u een beschadigde antenne of antenne-aansluiting of draad hebben. U moet de antenne onderhouden door een professionele monteur te hebben.

Controleer of de normale druk op de knop. Als de radio opstart maar geen andere knoppen lijken te werken, kan het apparaat zijn mislukt. Het is onwaarschijnlijk dat de achterste 6-pins connector elektrisch defect, anders zou het systeem niet opstarten. Helaas, op goedkopere Infinity modellen, falen van het systeem kan een probleem zijn. Plotselinge uitvallen van de eenheid betekent dat je nodig hebt om de radio te vervangen door een nieuwe eenheid.

Share This Post