Index / Huis / Hoe maak je een Ikea wijnrek Hang

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Ikea wijnrek Hang

Het meubilair en huishoudelijke artikelen bedrijf Ikea is gespecialiseerd in de stukken die kunnen worden gebruikt op verschillende manieren, niet de minste daarvan is de Vurm wijnrek. De Vurm wijnrek is een roestvrij stalen rek kunnen houden vier fl

AdvertisementHet meubilair en huishoudelijke artikelen bedrijf Ikea is gespecialiseerd in de stukken die kunnen worden gebruikt op verschillende manieren, niet de minste daarvan is de Vurm wijnrek. De Vurm wijnrek is een roestvrij stalen rek kunnen houden vier flessen wijn, en je kunt het gebruiken in een van de twee manieren. U kunt of het plat op zijn rug liggen of hangen aan de muur - met ingang van februari 2011, het is de enige Ikea wijnrek dat je kunt hangen. Om ervoor te zorgen dat het hangt stevig en is in staat de ondersteuning van uw flessen, moet je de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer opknoping het.

Wat je nodig hebt

 • Stud finder

  Boormachine

  4 schroeven

  4 pluggen

  Potlood

  Niveau

Gebruik een stud finder om studs in de muur, indien van toepassing. Een stud is de meest veilige plek om iets, vooral iets als een wijnrek dat wordt gebruikt voor de ondersteuning van het gewicht hangen.

Bepalen waar je precies wilt uw wijnrek hangen. Houd het rek tegen de muur op die plek en zet het niveau op de top van het. Draai uw niveau van links naar rechts totdat het perfect waterpas.

Plaats de punt van een potlood door middel van elk van de vier gaten van de wijnrek's om aan te geven waar je moet boren. Stel uw wijn rek naar beneden uit de weg.

Boor vier gaten in de muur waar je met je potlood gemarkeerd en druk op een schroef anker in elk gat.

Line uw wijn rack back-up met de gaten waar de ankers nu bent. Gebruik de boormachine tot vier schroeven schroef door het wijnrek gaten en in de ankers - het wijnrek is nu op zijn plaats en klaar om uw flessen wijn te houden.

Share This Post