Index / Cars / Hoe maak je een Idle regelklep installeren op een 97 Ford 150 4.6L

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Idle regelklep installeren op een 97 Ford 150 4.6L

De stationair regelklep (IAC) regelt de hoeveelheid lucht die het omzeilen van de gasklep. De IAC klep deel van productie actuator en is gemonteerd aan het gasklephuis. Het wordt bestuurd door de aandrijf- regeleenheid - hoofdcomputer van het voertui

AdvertisementDe stationair regelklep (IAC) regelt de hoeveelheid lucht die het omzeilen van de gasklep. De IAC klep deel van productie actuator en is gemonteerd aan het gasklephuis. Het wordt bestuurd door de aandrijf- regeleenheid - hoofdcomputer van het voertuig, die elektrische pulsen stuurt het verplaatsen van de afsluiter in de actuator of naar min of meer inlaat lucht in het systeem. de IAC-klep in een F-150 1997 ter vervanging is eenvoudig en ongecompliceerd.

Wat je nodig hebt

Shop lompen

Socket set

Motorolie

Til de kap, en zoek de IAC-klep in de top bevestigd aan het gasklephuis, middelpunt van de machine.

Koppel de elektrische connector door het uit van de IAC-klep te trekken.

Verwijder de twee bevestigingsbouten met een dopsleutel, dan is de IAC-klep terug te trekken uit het gasklephuis. Reinig het afdichtvlak en gasklephuis met een winkel doek.

Installeer de O-ring op de nieuwe IAC-klep, en smeer het met een kleine hoeveelheid schone motorolie.

Installeer de IAC-klep in het gasklephuis; installeer en draai de bevestigingsbouten. Sluit de elektrische aansluitingen in de IAC-klep fitting.

Sluit de kap. Start de motor de werking van de nieuwe klep IAC testen.

Share This Post