Index / Sport en fitness / Hoe maak je een ID Mercruiser Engine

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een ID Mercruiser Engine

Als uw Mercury-aangedreven inboard-buitenboordmotor benadert het onderhoud mijlpalen, zal dat Mercruiser motor reparaties nodig en misschien een te herbouwen. Als u het naar een dealer, zal het worden hersteld of herbouwd met originele Mercury Marine

AdvertisementAls uw Mercury-aangedreven inboard-buitenboordmotor benadert het onderhoud mijlpalen, zal dat Mercruiser motor reparaties nodig en misschien een te herbouwen. Als u het naar een dealer, zal het worden hersteld of herbouwd met originele Mercury Marine delen. Als je het zelf doen, hoewel, moet u het zelfde ding de dealer doet aan het begin te doen - het identificeren van de juiste onderdelen worden gebruikt in uw motor. Niet één als het, maar dezelfde motor u trek in.

Dig Up de Reference

Met het serienummer van uw Mercruiser, kunt u leren over de geschiedenis van uw motor, vanaf de werkvloer door middel van haar nieuwste dealership bezoek. Net zoals het sofi-nummer dat u, en u alleen identificeert, het serienummer van uw Mercruiser motor is uniek. In vorm, is het de letters 0W - dat is "zero-W" - gevolgd door zes getallen. Het wordt gevonden gestempeld in de metalen deksel van de vlamdover, in de tuimelaar deksel of op een metalen identificatieplaatje op de gevormde, metalen plaat waar de starter bouten aan de motor. Zodra u het serienummer, kunt u toegang tot de Mercury onderdelencatalogus, of de juiste onderdelen en benodigdheden voor uw Mercruiser motor te verkrijgen.

Share This Post