Index / Ambachten / Hoe maak je een ID-kaart houder maken

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een ID-kaart houder maken

Als u werkt in een kantoor dat u nodig heeft om een ​​ID-kaart te dragen te allen tijde, kunt u een ID-kaart houder die uw kaart en clips beschermt op uw kleding willen. U kunt ook gebruik maken van dit project als u het hosten van een toevluchtsoord

AdvertisementAls u werkt in een kantoor dat u nodig heeft om een ​​ID-kaart te dragen te allen tijde, kunt u een ID-kaart houder die uw kaart en clips beschermt op uw kleding willen. U kunt ook gebruik maken van dit project als u het hosten van een toevluchtsoord voor kerkleden of hardlopen dag een kinderkamp waarbij de deelnemers moeten naamplaatjes dragen. In het laatste geval kunnen de deelnemers hun ID-kaart houders personaliseren met verf pennen en glitter pennen die je kunt kopen bij een lokale ambachtelijke winkel.

Wat je nodig hebt

Transparante vinyl platen

Stof markering potlood

Heerser

schaar

Lijmpistool

Lijmstiften

Metal ID badge clip

Schaf transparante vinyl platen of verscheidene voeten van transparante vinyl stof van uw lokale naaien / weefsel op te slaan. Dit materiaal moet duidelijk genoeg zijn dat je je hand er doorheen kunt kijken en moet stevig als een douchegordijn liner zijn.

Plaats uw stof op je werkplek. Plaats dan uw ID-kaart op de top van het. Met behulp van een liniaal ongeveer 1/2 inch aan elke zijde van de kaart. Markeer de meting met een stof markering potlood. Dan, met de liniaal, trekken rechte lijnen om een ​​kader rond de kaart vormen. Knip de vinyl stuk met een schaar. Gebruik dit stuk als een sjabloon voor het snijden van een tweede stuk vinyl. Dit is uw ID-kaarthouder basis.

Slip een lijmstift in uw lijmpistool, en steek de stekker in een stopcontact. Laat de lijm opwarmen gedurende enkele minuten, volgens de aanwijzingen op de verpakking het lijmpistool's.

Knijp een dunne lijn van lijm op de linkerflank verticale rand. Onmiddellijk plaats de tweede vinyl stuk op de top van de eerste, het opstellen van de linker grenzen. Laat de lijm te drogen. Herhaal dit proces voor de onderste grens en de rechter verticale rand. Laat de bovenkant open is.

Knijp lijm op de achterkant van een metalen ID-badge clip en druk het in het midden bovenrand van de ID-kaart houder. Laat de lijm te drogen. Schuif je ID-kaart in je nieuwe badge houder. Als u gebruik maakt van dit project voor een zomerkamp activiteit toe dat kinderen aan de voorzijde van de ID-kaart houder met verf en glitter lijm pennen te versieren. Zo kunnen ze schilderen of ontwerp grenzen rond de voorkant van de ID-kaart houder.

Share This Post