Index / Cars / Hoe maak je een hydraulische motor Reverse

Share This Post

Cars

Hoe maak je een hydraulische motor Reverse

De hydraulische motor is een veelzijdig component op vele soorten apparatuur, waaronder aardappelrooiers, gazon zaaimachines, transportbanden en nog veel meer. U hoeft alleen maar twee slangen lopen om de motor voor het te bedienen. Een goed voorbeel

AdvertisementDe hydraulische motor is een veelzijdig component op vele soorten apparatuur, waaronder aardappelrooiers, gazon zaaimachines, transportbanden en nog veel meer. U hoeft alleen maar twee slangen lopen om de motor voor het te bedienen. Een goed voorbeeld hiervan is de zoutstrooier op de rug van een sneeuwploeg. De hydraulische motor draait de spreider als het zout valt uit de truck bed. Er zijn verschillende manieren om een ​​hydraulische motor te keren.

Wat je nodig hebt

Veiligheidsbril

Markeerstift

Wrench set

Pipe thread sealer

Shop handdoeken

Bedient op de bedieningshendel van de hydraulische klep die de motor activeert, wanneer de klep heeft twee standen. Omkering van de positie richting de motor om te keren. Als de hydraulische regelklep is niet een dubbele positie klep, en bevat slechts een in- of uit-stand, gaat u naar de volgende stap.

Zoek de hydraulische druk lijn van de hydraulische klep of pomp en labelen met een permanent marker. Maak een corresponderende markering op de hydraulische motor aangegeven waar de drukleiding is aangesloten. Label de andere hydraulische leiding die uit de motor als de retourleiding. Inspecteer de twee lijnen die gaan in de hydraulische motor te bepalen dat de twee lijnen van gelijke grootte.

Sluit de krachtbron uit die loopt van de hydraulische pomp. Bijvoorbeeld, als de hydraulische pomp die de motor aandrijft op een vrachtwagen, zet het voertuig uit. Wacht een paar minuten voor de hydraulische olie af te voeren van de hydraulische leidingen van de motor. Gebruik een sleutel en los te maken en verwijder beide lijnen van de motor. Gebruik een winkel handdoek om schoon te maken eventueel gemorste hydraulische vloeistof.

Sluit de twee hydraulische leidingen naar de hydraulische motor. Deze keer wisselen van de lijnen die in de hydraulische motor. De hoogspanningslijn zal nu sluit de schroefdraad uitlaat van de hydraulische motor, waarbij de retourleiding eerder werd aangesloten. De retourleiding moet worden aangesloten op de schroefdraad uitgang van de motor wanneer de vermogenslijn eerder verbonden.

Hints

Plaats een emmer of een soort van opvangbak onder de motor aan een hydraulische vloeistof die lekken tijdens het verwisselen van lijnen op te vangen.

Draag altijd een veiligheidsbril bij het werken rond hoge drukleidingen zoals die gevonden op een hydraulisch systeem.

Hydraulische vloeistof is een bekend irriterend voor de huid, dus vermijd olie contact met de huid.

Zorg ervoor dat de netspanning is uitgeschakeld en dat het hydraulische systeem is uitgeschakeld voordat u de hydraulische leidingen.

Share This Post