Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een huurder te verdrijven

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een huurder te verdrijven

Soms is het nodig om een ​​huurder te verdrijven uit een van uw huurwoningen. Terwijl het proces varieert tussen jurisdicties, ontruimingen volgen meestal een soortgelijk tijdlijn van de kennisgeving van uw huurder van de dreigende uitzetting, gang n

AdvertisementSoms is het nodig om een ​​huurder te verdrijven uit een van uw huurwoningen. Terwijl het proces varieert tussen jurisdicties, ontruimingen volgen meestal een soortgelijk tijdlijn van de kennisgeving van uw huurder van de dreigende uitzetting, gang naar de rechter en dan te wachten op een wetshandhavingsfunctionaris om de ontruiming te dwingen. Probeer nooit om een ​​huurder te dwingen door het gebruik van "self-help" methoden, zoals het afsluiten van hulpprogramma's of het wijzigen van de sluizen. Dit is illegaal in de meeste staten en verhuurders die gebruik maken van deze tactiek worden geconfronteerd strafrechtelijke en civielrechtelijke sancties.

Zorg ervoor dat u Gronden voor Uitzetting

Gronden voor uitzetting verschillen per rechtsgebied, maar omvatten meestal niet betalen van de huur, crimineel gedrag, of het schenden van leasetermijnen. Controleer de wet in uw staat en de gemeente om ervoor te zorgen dat je legaal kan verdrijven uw huurder. Vervolgens herziening van de procedure voor het indienen van een uitzettingsbevel tegen de huurder. Als je in de war over wat je moet doen, overleg dan met uw advocaat.

Schrijf een Quit Kennisgeving

Veel rechtsgebieden vereisen verhuurders om een ​​voorlopig dienen "quit merken" naar een huurder voor het indienen van een ontruiming zaak. Verhuurder-huurder wetten vaak geeft u de taal die in het stoppen met kennisgeving en hoe je moet dienen of afleveren van de kennisgeving aan de huurder. Controleer de wet om te leren wat je moet in de aankondiging, of u nu verplicht om de huurder een kans om problemen op te lossen en hoe moet je het bericht te leveren aan de huurder. Op sommige plaatsen, moet je proberen om een ​​rustige mededeling in persoon te leveren, terwijl andere jurisdicties verhuurders toestaan ​​om de aankondiging te versturen via aangetekende post.

File Uitzetting zaak bij Courthouse

Als de huurder niet uit te gaan of te corrigeren die in de quit bericht vermelde problemen, moet je naar de rechter om het dossier voor uitzetting. Elk gerecht stelt zijn eigen kosten, die u zal moeten betalen om uw zaak te starten. U kunt echter in staat zijn om deze kosten te herstellen van de huurder als de ontruiming zaak succesvol is. Uw advocaat kan dit voor u doen hoewel sommige verhuurders besluit om dit te doen op hun eigen. Uw gerechtsgebouw kan een zelf-hulp kliniek die u kunnen helpen met het selecteren van de juiste formulieren in je dossier te hebben. Als je eenmaal hebt ingediend, zult u een rechtbank datum worden toegewezen en moeten regelen om kennis van de zaak geserveerd op uw huurder door een deurwaarder of een hulpsheriff hebben. Wees voorbereid op de mogelijkheid dat uw zaak een aantal maanden kan duren, vooral als uw huurder wordt vertegenwoordigd door een advocaat.

Bereid je voor op Uitzetting Day

Als een rechter beveelt de ontruiming, kan uw huurder uit te gaan op haar eigen. Toch is ze niet verplicht om te vertrekken totdat een ambtenaar van de wetshandhaving, meestal afgevaardigde van een sheriff, komt in de residentie om de ontruiming te dwingen. Nadat u de ontruiming handhaving hebt gepland, bekijk de instructies het politiebureau geeft. Sommige afdelingen sheriff adviseren verhuurders om een ​​slotenmaker aanwezig op het moment van de ontruiming te hebben. Dit is om twee redenen: ten eerste, een slotenmaker kan de sluizen direct na de ontruiming te veranderen, het veiligstellen van het gebouw. Ten tweede, sommige huurders proberen om de ontruiming te vertragen door het veranderen van of schade aan de sluizen, zodat de plaatsvervangend niet kan krijgen in de verhuur unit. Een slotenmaker kan de blokkering op te heffen, zodat de ontruiming kan afdeling proceed.The sheriff kan ook eisen dat u een aantal verhuizers bij de hand aan eigendommen van de huurder van het terrein te verwijderen.

Share This Post