Index / Bedrijf / Hoe maak je een huurder in Wisconsin te verdrijven

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een huurder in Wisconsin te verdrijven

Verhuurders in Wisconsin kan een huurder die is weerbarstig, schade onroerend goed of weigert om de huur te betalen uit te zetten, maar ze kunnen niet doen op wil. Ze moeten huren wetten Wisconsin volgen aan de huurder wettelijk verdrijven. In sommig

Advertisement

Verhuurders in Wisconsin kan een huurder die is weerbarstig, schade onroerend goed of weigert om de huur te betalen uit te zetten, maar ze kunnen niet doen op wil. Ze moeten huren wetten Wisconsin volgen aan de huurder wettelijk verdrijven. In sommige gevallen kan een uitzettingsbevel is voldoende om een ​​uitzetting te bereiken, maar in andere gevallen is het nodig om de zaak te schikken in een kleine vorderingen rechter.

Uitgifte van een aankondiging van vijf dagen om een ​​huurder op een week tot week of maand-op-maand contract indien hij heeft nagelaten om huur te betalen. Dit geeft de huurder de optie om het verschuldigde geld te betalen of verhuizen. Als hij de huurprijs binnen de vijf dagen betaalt dan heeft hij het recht om te blijven.

Geef een bericht van 14 dagen tot beëindiging van de week tot week of maand-tot-maand huur als de huurder niet in slaagt om de huur te betalen, breekt het huurcontract of veroorzaakt schade aan het pand. De huurder moet verlaten binnen 14 dagen.

Geef een bericht van vijf dagen om een ​​huurder op een lease indien hij heeft nagelaten om huur te betalen, gebroken de huurovereenkomst of beschadigde eigendommen. De huurder kan blijven als hij het probleem binnen de vijf dagen kan worden verholpen. Als de huurder herhaalt de overtreding binnen de komende 12 maanden dan is de verhuurder kan een 14-daagse opzegtermijn geven.

Dien een case in een Wisconsin geringe vorderingen Hof als de huurder weigert te vertrekken na de aankondiging van 14 dagen (zie "Bronnen"). U kunt het bestand in de provincie waar het onroerend goed is, waar de huurder woont of waar de schriftelijke huurovereenkomst werd ondertekend. De huurder kan verschijnen om uw vordering te betwisten, maar als hij dit nalaat, dan zal de rechter automatisch heersen in uw voordeel.

Wacht tot de rechter om een ​​uitzetting te bestellen. U moet deze bestelling ontvangen voordat u stappen ondernemen om de huurder uit te zetten kan nemen. Met een uitzettingsbevel, verhuurders hebben het recht om de huurder persoonlijke bezittingen in beslag te nemen en verwijder de huurder met geweld. De sheriff zal aanwezig zijn om de uitzetting af te dwingen.

Share This Post