Index / wettelijk / Hoe maak je een huurder in NYC te verdrijven

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een huurder in NYC te verdrijven

Verdrijven een huurder in New York City kan een lange en lastige taak. Een verhuurder kan proberen om een ​​huurder die niet hun huur betaalt op tijd uit te zetten, wordt het plegen van strafbare feiten, is eigendom vernield; en voor andere diverse a

AdvertisementVerdrijven een huurder in New York City kan een lange en lastige taak. Een verhuurder kan proberen om een ​​huurder die niet hun huur betaalt op tijd uit te zetten, wordt het plegen van strafbare feiten, is eigendom vernield; en voor andere diverse andere redenen is het de moeite waard door het proces om de slechte huurder te verdrijven. De verhuurder moet juridische procedures van New York City's volgen om een ​​huurder goed te verdrijven.

Geef je mening over de lease-overeenkomst datum. Als de huurder is nog in lease kunnen zij worden uitgezet onder bepaalde omstandigheden, zoals vernietigd eigendom, het plegen van strafbare feiten, of het niet huur te betalen. Als de lease binnenkort afloopt, kan de verhuurder weigeren om de huurovereenkomst te vernieuwen.

Ga naar de rechtbank en het indienen van een petitie. A New York City rechtbank kan een uitzetting van een huurder te bestellen. De huurder zal een verzoek om een ​​hoorzitting te worden geserveerd.

Breng uw documenten ter ondersteuning van de terechtzitting. Verhuurders zullen moeten bewijzen om hun zaak aan een huurder ontruimd hebben te ondersteunen. Sommige van de bewijsstukken moet een kopie van het huurcontract en eventuele andere getuigen of documenten die aantonen dat de huurder overtreden van de huurovereenkomst.

Ga door de New York City resolutie proces. Resolutie is vergelijkbaar met bemiddeling en het eerste deel van een hoorzitting om een ​​huurder te verdrijven. Tijdens de resolutie proces zal de rechter, huurder en verhuurder proberen om de situatie op te lossen, indien mogelijk.

Ga verder met het proces, als er een resolutie succesvol ontmoetten was niet.

Het verkrijgen van een "Warrant van uitzetting." Als de rechter regels van de verhuurder voor, kan een mededeling ontruiming worden verkregen. De verhuurder zal overgaan tot een stad marshal te huren om te dienen en serveer de huurder met de "Warrant van uitzetting."

Hints

Overweeg het inhuren van een advocaat om de ontruiming proces te vergemakkelijken. Verhuurders mogen geen warrants dienen in New York City.

Share This Post