Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een huurder in Minnesota te verdrijven

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een huurder in Minnesota te verdrijven

Het bevrijden van jezelf van een slechte huurder in Minnesota vereist volgende specifieke juridische procedures, of je zou kunnen eindigen in heet water. Als een verhuurder, kunt u geen gebruik maken van self-help uw huurder te verdrijven. Dat beteke

Advertisement

Het bevrijden van jezelf van een slechte huurder in Minnesota vereist volgende specifieke juridische procedures, of je zou kunnen eindigen in heet water. Als een verhuurder, kunt u geen gebruik maken van self-help uw huurder te verdrijven. Dat betekent dat je zijn spullen niet weggooien op straat, weigeren hem toegang tot het pand, veranderen de sluizen of afgesneden van de elektriciteit of warmte. Je moet een legitieme reden om uw huurder te verdrijven hebben.

uitzetting Redenen

Minnesota maakt een verhuurder een ontruiming klacht in te dienen voor enkele reden. Deze omvatten:

de huur niet betalen

het schenden van de lease

illegale activiteiten

weigering om te vertrekken na het huurcontract afloopt en een verklaring te ontruimen is verzonden.

Tip

De uitzetting proces is bedoeld voor onroerend goed herstel - het huis of eenheid u eigenaar van de huurders - niet te huur te innen.

De uitzetting Klacht

U moet de ontruiming klachtenformulier indienen op het graafschap gerechtsgebouw in de provincie waar het onroerend goed is gelegen. De klacht informatie moet bevatten:

uw volledige naam en adres als de eiser

volledige naam en het adres van de huurder als de gedaagde

huurvoorwaarden en de lengte, of maand-op-maand huur

redenen voor uitzetting.

Uw advocaat kan invullen en indienen van de klacht, zoals kan een persoon of rechtspersoon formeel aangewezen als uw agent.

Het dienen van de huurder

Binnen zeven dagen nadat de rechter schema een hoorzitting over de zaak, moet de huurder worden geserveerd met de dagvaarding het bestellen van zijn hof verschijning. Echter, kan de verhuurder de dagvaarding op de huurder persoonlijk niet dienen. Het moet worden bediend door iemand die niet betrokken is bij de klacht.

Waarschuwing

Onder Minnesota wet, kan de huurder niet worden geserveerd op een wettelijke feestdag of een zondag.

De Terechtzitting

Het gerecht moet plaatsvinden binnen twee weken na sommatie uitgifte. Ter terechtzitting hebben beide partijen hun zaak voor de rechter. Na het beluisteren van beide partijen, de rechter een beslissing neemt. Indien de beslissing in het voordeel van de verhuurder, kan de rechter de huurder uit de woning te bestellen. Het is mogelijk dat de rechter kan de rechtshandhaving te bestellen aan de huurder te verwijderen. Een ambtenaar van de wetshandhaving is de enige partij die fysiek een huurder kan verwijderen.

Het is ook mogelijk dat de hoorzitting een oplossing van het geschil zal effect, en de huurder is toegestaan ​​om te blijven. Als de klacht niet bij het betalen van huur, kan de huurder blijven als hij alle verschuldigde huur betaalt, met rente, en de kosten van de eventuele vergoedingen die betrokken zijn bij de rechtszitting. Deze omvatten:

klacht indieningstaks

deurwaarder vergoeding, indien van toepassing

getuige kosten als een getuige werd gedagvaard

Tip

In Minnesota, de huurder moet de verhuurder de advocaat te betalen. Echter, dit is begrensd op slechts $ 5, dus het is een symbolisch bedrag.

De uitzetting Appeal

Zelfs als de rechter regels in uw voordeel, betekent dat niet dat het proces voorbij is. De huurder kan een beroep binnen de 15 werkdagen na de beslissing in te dienen. Hij kan niet het bewijs niet ter zitting van het beroep ingediend in te dienen. Indien de huurder - of appellant - wil de ontruiming te blijven, moet hij een dergelijke beweging in de rechtbank te maken. Zelfs als de rechter niet toestaat het verblijf, kan het hem nodig om verder te gaan betalen van huur.

Een drie rechter paneel bespreekt en beslist het beroep. Dit hof bestanden een advies - en dat is definitief - binnen 90 dagen na de conferentie om de zaak te bespreken.

Share This Post