Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een huurder in Miami-Dade verdrijven Zonder Lease

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een huurder in Miami-Dade verdrijven Zonder Lease

Zelfs als u en uw huurder niet een schriftelijke huurovereenkomst hebben, de Miami-Dade rechtssysteem erkent de rechten van uw huurder. Zonder een schriftelijke overeenkomst, de frequentie van de huurder huurbetaling bepalend voor de huurperiode. Bij

Advertisement

Zelfs als u en uw huurder niet een schriftelijke huurovereenkomst hebben, de Miami-Dade rechtssysteem erkent de rechten van uw huurder. Zonder een schriftelijke overeenkomst, de frequentie van de huurder huurbetaling bepalend voor de huurperiode. Bijvoorbeeld, als de huurder betaalt u elke vrijdag, de rechter overwegen om hem een ​​week tot week huurder. Indien de huurder zijn huur niet op tijd betaalt, of hij breekt een van de regels die in Florida statuten hoofdstuk 83,52 dat de verantwoordelijkheden van de huurder omvat, heeft u het recht op uitzetting procedure te beginnen tegen hem.

Vraag een ontruiming-pakket van het kantoor van de Miami-Dade County Court klerk.

De formulieren in het pakket. Maak twee kopieën van alle formulieren.

Mail de huurder een voltooide kennisgeving of met de hand te leveren aan zijn adres. De huurder heeft drie werkdagen, exclusief de dag om het huis te verlaten.

Het dossier van de oorspronkelijke klacht opgenomen in het pakket en de kopieën met het kantoor van de griffier van. Op het moment van publicatie van de vergoeding aan file is $ 185.

Betaal de $ 40 vergoeding aan het kantoor van de sheriff of huur een deurwaarder aan de huurder te bedienen met de klacht en de dagvaarding. Wacht vijf werkdagen voor de huurder om te reageren.

Vraag een "Default Package" van de klerk en plannen een hoorzitting indien de huurder blijft na ontvangst van een dagvaarding. Voltooiing van de verklaringen opgenomen in het pakket en ondertekenen voor een notaris.

Bijwonen van de hoorzitting. Geef de rechter geen bewijs moet je de ontruiming te ondersteunen. Kopieën van de huur betalingen aan de betaling frequentie van de huurder te controleren, en kopieën van alle correspondentie tussen u en de huurder tonen pogingen u gedaan om de situatie recht te zetten en te voorkomen dat de ontruiming.

Vijl de beweging van de standaard pakket met de klerk indien de huurder niet reageert. Ontvang het laatste oordeel van het hof. Maak kopieën van het arrest voor jezelf en de huurder. File het origineel en de kopieën bij de griffie samen met de andere ingevulde formulieren uit de verpakking en een gefrankeerde, geadresseerde envelop voor u en de huurder.

Geef de griffier een cheque van $ 115 op naam van de Sheriff van Miami-Dade County. De sheriff zal de aankondiging van ontruiming te dienen op uw huurder, waardoor hij 24 uur om het huis te verlaten.

Hints

Uw controles moeten worden getrokken op een lokale Miami-Dade bank met uw contactgegevens voorgedrukt op.

Mis het pand niet terug te vorderen, totdat de huurder vertrekt. Bel de sheriff als hij langer dan 24 uur blijft.

Share This Post