Index / wettelijk / Hoe maak je een huurder in Maryland die geen Lease te verdrijven

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een huurder in Maryland die geen Lease te verdrijven

Huurder geschillen kan lelijke draaien heel gemakkelijk, maar Maryland heeft wetten die huurders te beschermen tegen oneerlijke praktijken en verhuurders van lastige huurders uitgevaardigd. Omdat een huurder is gebaseerd op een verhuur als een schuil

AdvertisementHuurder geschillen kan lelijke draaien heel gemakkelijk, maar Maryland heeft wetten die huurders te beschermen tegen oneerlijke praktijken en verhuurders van lastige huurders uitgevaardigd. Omdat een huurder is gebaseerd op een verhuur als een schuilplaats voor hun persoonlijke bezittingen, evenals een verblijfsvergunning, kan hij of zij niet worden uitgezet zonder deugdelijke ingebrekestelling. Zowel de verhuurder en de huurder moet worden goed thuis in de verhuur wetten die hun acties te reguleren. Helaas, verdrijven een huurder kan meer dan een maand, zelfs als de huur niet is betaald nemen. Als een huurder het pand niet hoeft te evacueren op verzoek, moet de verhuurder bestand voor ontruiming bij de plaatselijke gerechtsgebouw.

Wat je nodig hebt

Het niet om huur te betalen vorm DC / CV 82

Petitie voor Warrant Restitutie van DC / CV 81

Klacht en gedagvaard Huurder Holding Over Vorm DC / CV 80

Voorzie uw huurder met een opzegtermijn van een beëindiging van het gebruik van de woning. In Maryland moet de huurder de huurder met de juiste tijd om het gebouw te evacueren bieden. In de meeste provincies een aankondiging van 30 dagen is voldoende, maar sommige districten vereisen 60 dagen van te voren.

Weigeren om de huur van de huurder te aanvaarden na de datum waarop zij zijn meegedeeld om het pand te ontruimen. Een niet-lease huurder kan alleen officieel worden geëvacueerd wegens niet huur te betalen of te weigeren om het pand te verlaten na het ontvangen van deugdelijke ingebrekestelling.

File rechtbank papers op de Maryland rechtbank waar de woning zich bevindt. Dien een Niet-Rent vorm DC / CV 82 te betalen voor een huurder die niet heeft betaald de huur en is voorzien van deugdelijke ingebrekestelling om het pand te ontruimen. Een klacht indienen en gedagvaard Tenant Holding boven vorm DC / CV 80 voor een huurder die weigert om het pand te ontruimen na deugdelijke ingebrekestelling voor evacuatie.

Woon rechtbank op de datum van uw gehoor. Verhuurders die niet te verschijnen op de terechtzitting kan hun recht om de huurder te verdrijven verliezen.

Dien een Petitie voor Warrant van Restitutie vorm DC / CV 81 vier werkdagen nadat de rechtbank een beslissing in het voordeel van de verhuurder heeft gemaakt.

Serveer een bericht van ontruiming. Een sheriff moet dienen merken, hetzij per post of in persoon. Merk op dat persoonlijke service is vereist als de verhuurder financiële restitutie te huur en juridische kosten heeft gevraagd, maar persoonlijke service vereist ook een vergoeding.

Verdrijven de huurder binnen 60 dagen na de uitspraak van de rechtbank. Merk op dat een sheriff tijdens de ontruiming aanwezig moet zijn en uitzettingen mogen niet plaatsvinden op zondag of tijdens feestdagen.Share This Post