Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een huurder in Illinois te verdrijven

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een huurder in Illinois te verdrijven

Als u een verhuurder, kan er een dag komen dat u uw huurder te verdrijven. In de staat Illinois, kun je door de uitzetting proces, zonder een advocaat. Daarbij moet u de juiste uitzetting procedures te volgen om ervoor te zorgen dat u uw zaak te winn

AdvertisementAls u een verhuurder, kan er een dag komen dat u uw huurder te verdrijven. In de staat Illinois, kun je door de uitzetting proces, zonder een advocaat. Daarbij moet u de juiste uitzetting procedures te volgen om ervoor te zorgen dat u uw zaak te winnen en te slagen in het krijgen van uw huurder verwijderd in een tijdige wijze.

Wat je nodig hebt

Ontruimingsbevel vorm

klachtenformulier

dagvaarding vorm

Juridische kosten

Serveer de huurder met een bericht intent-to-verdrijven. Je kan ofwel serveren een aankondiging van vijf dagen, een bericht van 10 dagen, of 30 dagen van tevoren. De aard van de kennisgeving u van dienst is afhankelijk van de reden voor de ontruiming. Als je eenmaal hebt bepaald welk type je wilt dienen, dan kunt u de ontruiming aankondiging vorm van het kantoor van de county clerk te verkrijgen, of online op Illinois Pro Bono.

Stuur bericht van uw intentie om te verdrijven. U kunt dit bericht verzenden door gecertificeerde of aangetekende post, of u kunt het laten in het huis met de huurder of een andere ingezetene die is ouder dan 13. Indien de huurder al is verhuisd, kunt u het bericht bevestigen aan de voordeur .

Wacht tot de opzegtermijn afloopt. De opzegtermijn begint de dag na de aankondiging wordt geserveerd. Indien de laatste dag van de opzeggingstermijn valt op een zaterdag, zondag of feestdag is, wordt die dag uitgesloten. Als u uw bericht per post, de opzegtermijn begint de dag na de huurder daadwerkelijk het bericht ontvangen.

Verkrijgen en vul zowel een klachtenformulier en een dagvaarding vorm. U kunt deze formulieren op de griffie van de provincie waar de installaties zich bevinden, of online op Illinois rechtsbijstand krijgen. De formulieren volgens de instructies.

Het dossier van de klacht in bij het kantoor van de provincie griffie. Je moet het bestand in de provincie waar de gebouwen zich bevinden. U moet een indieningstaks op het moment van het depot te betalen. Als je van een jury wil zou je vragen voor een op dit moment voor een extra vergoeding.

Maak een kopie van de klacht en de oproep tot het kantoor van de sheriff. Het kantoor van de sheriff is gevestigd in elke provincie gerechtsgebouw. Mogelijk moet u een vergoeding betalen aan het kantoor van de sheriff, afhankelijk van hoe ver de afgevaardigden sheriff moeten reizen naar de huurder te dienen.

Bereid je voor op uw terechtzitting. Verzamel alle documenten, foto's, ontvangstbewijzen, en uitspraken die u nodig heeft voor uw zaak. Als u eventuele getuigen hebt, laat ze weten de datum van de terechtzitting, zodat ze kunnen bijwonen.

Bijwonen van de hoorzitting. Als een verhuurder, de last is op u om uw zaak naar de rechter of jury te bewijzen. U moet bewijzen dat u het wettelijke recht om de huurder van uw woning te verwijderen, en u kunt uw documenten en getuigen te gebruiken om dit te doen.

Wacht tot de huurder om te vertrekken. Wanneer de rechter verleent u de ontruiming, zal hij uw huurder twee tot drie weken te verlaten te geven.

Vraag het aan de sheriff aan de huurder te verwijderen. Dit is alleen nodig als de huurder niet verlaten in de tijd die door de judge.There toegewezen kan een kleine vergoeding voor de ontruiming op de kalender van de sheriff te plaatsen, maar dit bedrag kan worden gerestitueerd op elk moment vóór de sheriff de huurder van het terrein verwijderd .

Hints

Je zou een aankondiging van vijf dagen te dienen in het geval dat uw huurder niet in slaagt om de huur te betalen op tijd. De aankondiging stelt dat als de huurder de huur verschuldigd binnen vijf dagen na de datum van de bekendmaking niet betaalt, dan ga je door naar de huurder te verdrijven.

Je zou een aankondiging van 10 dagen in het geval dat uw huurder in strijd is met een van de woorden van zijn lease dienen. De aankondiging zou de voorwaarden geschonden en de data waarop de overtreding heeft plaatsgevonden vermelden.

Je zou een aankondiging van 30 dagen te dienen in het geval dat de huurovereenkomst is een mondelinge of schriftelijke maand-op-maand lease. U kunt het beëindigen door het geven van een kennisgeving van 30 dagen om uw huurder zonder opgave van redenen. Je moet nog steeds de huurder voor de rechter om haar te verdrijven.

Share This Post