Index / Ambachten / Hoe maak je een Humpty Dumpty Costume

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Humpty Dumpty Costume

Je hoeft niet alle paarden van de koning en alle mensen van de koning beschikbaar voor een Humpty Dumpty kostuum samen te stellen, maar je moet nog steeds een onafhankelijk. En je zeker niet wilt dat een gebroken ei naar de bank te breken. Nou maak j

Advertisement

Je hoeft niet alle paarden van de koning en alle mensen van de koning beschikbaar voor een Humpty Dumpty kostuum samen te stellen, maar je moet nog steeds een onafhankelijk. En je zeker niet wilt dat een gebroken ei naar de bank te breken. Nou maak je geen zorgen! Deze eenvoudige richtlijnen zal u Humpty, Dumpty, en klaar om de muren af ​​te vallen in geen tijd!

Wat je nodig hebt

White stretchy overhemd, een paar maten te groot

Witte legging of panty's

Verschillende kussens of stukjes batting

afplakband

grote shorts

Bretels

Hoed

Vlinderdas

Naald

Draad

Permanent marker of weefsel marker

Geel vilt (optioneel)

Rouge

Zet op een witte trui en witte legging of panty's. Hoewel u niet wilt dat de huid strakke kleding, moeten deze stukken strak genoeg om te worden gevuld om de capaciteit zonder baggy gebieden.

Stuff sweatshirt en panty met kussens, batting of andere vulling materiaal om jezelf er zo rond en 'ei-achtig "mogelijk te maken. Gebruik glad kussens, zodat je ei niet klonterig verschijnen.

Wikkel de batting of kussens om je heen met plakband om hen te verschuiven tijdens het gebruik te houden.

Kleden jezelf met oversized shorts, bretels, een hoge hoed en bruine schoenen.

Naai een strikje aan de bovenkant van het sweatshirt.

Trek diverse, puntige scheuren op de trui en / of leggings met behulp van permanent marker. Als u wilt krijgen "bloederig," knip open een paar van de scheuren die je hebt getekend en bevestig wat geel vilt met een lijmpistool of veiligheidsspelden om een ​​lekkende dooier effect te geven.

Breng een beetje rouge op je wangen, zodat ze zien er mooi en rooskleurig.

Hints

Als u liever niet zou markeren van uw kleding, kan de eivorm gemakkelijk worden bereikt door het gebruik van een witte plastic vuilniszak: Knip gaten voor de benen en vul met kussens, het slaan, of kleiner plastic boodschappenzakken voor volume.

Maak jezelf zo welgedaan mogelijk; niet uit de weg met behulp van zo veel pluizen materiaal mogelijk te maken. Hoe groter hoe beter voor dit kostuum. Je wilt niet te worden teruggebracht tot een shell met kleding.

Krassen op de standaard Victoriaanse look voor clown-achtige kleding, zoals een gigantische polka dot vlinderdas en een domme muts met een pompon op de top.

Ga naar een Halloween of kinderliedje thema feestje met vrienden, verkleed als de mannen van de koning of een bakstenen muur.

Share This Post