Index / Huis / Hoe maak je een huisdier Geur Geur Kill

Share This Post

Huis

Hoe maak je een huisdier Geur Geur Kill

Terwijl de dieren een geliefd onderdeel van uw huishouden kan zijn, een sterke geur minder welkom. Dieren die zijn goed verzorgd en gezond hebben zeer weinig geur, en een sterke, vieze geur is een teken dat er iets mis is. Een krachtige geur kan blij

AdvertisementTerwijl de dieren een geliefd onderdeel van uw huishouden kan zijn, een sterke geur minder welkom. Dieren die zijn goed verzorgd en gezond hebben zeer weinig geur, en een sterke, vieze geur is een teken dat er iets mis is. Een krachtige geur kan blijven hangen op het dier zelf, of het kan zich vastklampen aan gebieden waar het dier zelf is opgelucht. Er zijn vele methoden voor het verwijderen van huisdier geur van uw huis.

Wat je nodig hebt

 • witte azijn

  papieren handdoeken

  Kattenbak scoop

  Klonteren, ongeparfumeerde nest

  Overdekte kattenbak

  Pet borstel

Pet Geur op Carpet

Giet een kleine hoeveelheid witte azijn op het tapijt, waar het huisdier geur is bijzonder sterk. Er moet genoeg om het tapijt nat aanvoelen, maar niet doorweekt.

Laat de azijn te dringen in het tapijt voor 5 minuten.

Dep de plek met keukenpapier tot het vrij droog.

Pet Geur buurt van een kattenbak

Vul de kattenbak met behulp van ongeparfumeerde nest die samen klonten.

Schep nestje van uw kat op zijn minst twee keer per dag. Dit zorgt ervoor dat het afval wordt opgeruimd en dat de geur niet te bouwen.

Gebruik een overdekte kattenbak de bestaande geuren te beperken tot het gebied.

Pet Geur op de Hond

Borstel de hond om de paar dagen. Borstelen van de hond haar regelmatig verwijdert vuil en oliƫn en opgesloten geur.

Maak de hond de oren met wattenstaafjes of katoen ballen, vooral als uw hond heeft hangende oren. Oorontsteking veroorzaken een vieze geur uit te zenden van de oren van de hond.

Neem uw hond naar de dierenarts als de geuren komen uit de anus of haar mond. De hond kan worden met een gastro-intestinale probleem of het zou moeten zijn anaalklieren uitgedrukt.

Hints

Als een hond of kat heeft geplast in een hoek of op de meubels, maken gebruik van een enzymatisch reinigingsmiddel om zich te ontdoen van alle sporen van de geur te krijgen. Zelfs als je niet kunt ruiken, kan het dier, en het zal voortdurend worden gevestigd op die plek om zichzelf te verlichten.

Share This Post