Index / Huis / Hoe maak je een huisdier deur in Glas installeren

Share This Post

Huis

Hoe maak je een huisdier deur in Glas installeren

Als je huisdieren hebt en je wilt een huisdier deur die leidt naar uw tuin te installeren, maar uw terras deur is glas, laat dat u stopt met het geven van uw huisdier de vrijheid om te komen en gaan wanneer ze willen. Huisdier deuren in glazen deuren

Advertisement

Als je huisdieren hebt en je wilt een huisdier deur die leidt naar uw tuin te installeren, maar uw terras deur is glas, laat dat u stopt met het geven van uw huisdier de vrijheid om te komen en gaan wanneer ze willen. Huisdier deuren in glazen deuren en houten deuren worden geïnstalleerd, met enkele variaties methode voor de meer breekbare materialen geschikt.

Wat je nodig hebt

 • Pet deur kit

  Drop doek

  schroefmachine

  fiche

  handschoenen

  Spuitfles

  Glas-snijder

  Helper

  Glas schoner en doek

Verspreid druppel doeken over een grote tafel of werkbank. Neem de glazen deur uit zijn scharnieren met behulp van een schroevendraaier. Als de deur is een glazen schuifdeur, trekt u deze van de sporen. Leg de glazen deur op de daling doeken.

Pak het huisdier deur uit de verpakking. Trek de twee helften van de deurluik elkaar. Stel de ene kant van de deur naar het glas in de gewenste positie te worden geïnstalleerd, rekening houdend met de hoogte van uw huisdier. Teken de omtrek met een marker om een ​​cutting template te volgen creëren.

Trek handschoenen aan. Bevochtig het glas met een spray fles, gebruik dan een glassnijder op het uitsnijden template net getekend scoren. Doe dit een paar keer aan de ene kant tot een waarneembaar guts in het glas verschijnt.

Draai de glazen deur voorbij en de score van de andere kant, naar aanleiding van de transparante snijmal en guts. Score meerdere malen door het glas te snijden. Het kan zijn dat de glazen deur omdraaien meer dan een keer en herhaaldelijk score is tot het glas naar buiten komt onder zachte druk.

Zet de glazen deur rechtop op de vloer, met een tweede persoon is stabiel. Neem de helft van de deur huisdier en plaats deze in het gat. Houd dat stuk op zijn plaats en steek de andere helft van de deur huisdier aan de andere kant.

Plaats de schroeven in de voorgeboorde gaten in de vier hoeken van de deur huisdier en draai met een schroevendraaier de twee helften aan elkaar te klemmen, het instellen van de deur stevig in het glas.

Plaats de glazen deur op zijn scharnieren of track en reinigen met glas schoner, schoon met een doek.

Share This Post