Index / Huis / Hoe maak je een huis Veilig installeren

Share This Post

Huis

Hoe maak je een huis Veilig installeren

Een kluis in uw huis is een geweldige manier om waardevolle spullen veilig te houden, en vanwege de ongelooflijke gewicht van de grotere modellen, is een dief nauwelijks gaat om te kunnen om af te maken met één. Er zijn een paar dingen te overwegen b

Advertisement

Een kluis in uw huis is een geweldige manier om waardevolle spullen veilig te houden, en vanwege de ongelooflijke gewicht van de grotere modellen, is een dief nauwelijks gaat om te kunnen om af te maken met één. Er zijn een paar dingen te overwegen bij het krijgen van iets dat zo zwaar als een veilig in uw huis.

Bepaal waar u de kluis zal zetten, en kijk omhoog uw huiseigenaar gewicht specificaties / bouwplannen om erachter te komen of de plek van het gewicht van de kluis zal dragen. Een ding om te kijken is de plaatsing van vloerbalken.

Duidelijk uit de kamer waar je de kluis zal zetten en duidelijk de gang naar die kamer.

Evalueer eventuele knelpunten in uw huis langs de route van de voordeur naar de plaats waar je je veilig zal stellen. Sommige problemen, zoals wenteltrappen, liggen voor de hand. Anderen, zoals marmer tellers of lastige openingen in muren, zijn subtiel. Denk na over hoe de kluis het huis zal betreden en zijn weg naar zijn bestemming.

Leeg de kluis. Er moet schoon uit de kluis zodat objecten erin niet Jared terwijl het wordt vervoerd.

Als u verhuist de veilige zelf, evalueert het voertuig om te controleren of het is geschikt voor het gewicht.

Laad de kluis op het voertuig met de juiste middelen en mankracht. Gebruik een dolly of een buurman om u te helpen veilig te verplaatsen. Neem geen risico, kan een scheidsrechtersbal veilige ernstig verwondt of anderen.

Neem het veilig is om uw huis en lossen veilig.

Beweeg de kluis met voldoende mankracht en gereedschappen.

Hints

Deskundigen, met inbegrip van de winkeliers van kluizen staal, kan helpen. De retailers hebben vaak bemanningen die naar uw huis zal komen en installeren van de kluis voor u. Ze kennen alle trucs, en zelfs als u van plan bent om het zelf te installeren, te praten met een van de vertegenwoordigers kunt u extra feedback over wat wel en niet veilig is ontroerend te geven.

Share This Post