Index / Gezondheid / Hoe maak je een huis remedie voor droge ogen Make

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je een huis remedie voor droge ogen Make

Droge ogen kan vele oorzaken. Barre weersomstandigheden met harde wind, de verwarming of airconditioning in uw huis / kantoor of gewoon vermoeidheid kunnen allemaal leiden tot droge ogen. Bepaalde medicijnen zoals antihistaminica, decongestiva, sedat

AdvertisementDroge ogen kan vele oorzaken. Barre weersomstandigheden met harde wind, de verwarming of airconditioning in uw huis / kantoor of gewoon vermoeidheid kunnen allemaal leiden tot droge ogen. Bepaalde medicijnen zoals antihistaminica, decongestiva, sedativa en hoge bloeddruk pillen kunnen droge ogen veroorzaken. Tranen die het hoornvlies van het oog mee dienen te beschermen en verzachten het oog. Alle home remedies hieronder helpen om het ongemak van droge ogen te verzachten, en vocht vervangen ogen.

Sluit je ogen en plaats een warm, vochtig washandje over je ogen. Houd het op voor ongeveer 5 tot 10 minuten, opnieuw bevochtigen met warm water als nodig is. Dit helpt geopend verstopte olie-klieren in de ogen, waardoor vocht te herstellen.

Snijd verse plakjes komkommer op elk ooglid te plaatsen. Dit is één van de home remedies waar je moet gaan liggen en sluit je ogen. Houd de komkommers op je ogen gesloten zo lang mogelijk. De komkommers helpen om de ogen te ontspannen en vocht te stimuleren.

Doe warm water in een kom en voeg 2-3 druppels lavendelolie. Take 2 katoenen ballen en dompel ze in deze geroerd mengsel. Knijp het overtollige vloeistof en plaats 1 katoenen bal op elk van uw gesloten oogleden. De lavendelolie helpt om de verloren olie te vervangen in uw droge ogen.

Brouw thee. Zet 2 katoenen ballen in de warme thee en laat ze goed. Wanneer verzadigd met thee, plaats een katoenen bal op elk ooglid. Laat de theezakjes op uw droge ogen voor ongeveer 5 minuten.

Share This Post