Index / Huis / Hoe maak je een huis Prepare to Sit Vacant

Share This Post

Huis

Hoe maak je een huis Prepare to Sit Vacant

Of u nu het afsluiten van een zomerhuis, de ontruiming van een investering huis of gewoon bewegen voordat u een koper heeft gevonden, kan het intimiderend om een ​​huis te sluiten vacant te zitten. Al lijkt het complex en heeft een potentieel hoge ge

Advertisement

Of u nu het afsluiten van een zomerhuis, de ontruiming van een investering huis of gewoon bewegen voordat u een koper heeft gevonden, kan het intimiderend om een ​​huis te sluiten vacant te zitten. Al lijkt het complex en heeft een potentieel hoge gevolgen voor het niet, het proces is vrij eenvoudig als je het stap voor stap. Hoewel sommige onderstaande stappen alleen zal gelden voor een aantal redenen voor het sluiten van een huis, als je ze in gedachten te houden moet je jezelf succesvol te vinden.

Go Off Grid

Annuleren of vooruit maildienst via de website van US Postal Service (zie bronnen hieronder).

Annuleren onnodig delivery service zoals het drinken van water en kranten.

Annuleren overbodige utilities zoals kabel, afval service en zelfs water of elektriciteit. Bij het sluiten van een seizoensgebonden thuis, inchecken in het opstarten van vergoedingen voor elke dienst, of erachter te komen of je op dit moment profiteert van een lage promotionele tarief. In sommige gevallen is het betalen voor de dienst tijdens het off-season maanden kan minder duur dan het betalen van vergoedingen of het opstarten van een verhoogd tarief.

Clean Up en Close Up

Grondig het huis schoon te maken. Afhankelijk van uw niveau van netheid, dit kan wel of niet een totaal organisatorische blitz. Ongeacht, is het belangrijk om te schrobben en droog de wastafels, toiletten en andere natte gebieden om schimmel te voorkomen groeien tijdens uw afwezigheid.

Zet matrassen achtereen de hoeveelheid oppervlaktegebied grond, die de kans op schimmelvorming verminderd raken reduceren.

Dek meubels met dekens en lakens van het huis. Dit beschermt de meubels uit vervagen en laat het beddengoed luchten over de buiten het seizoen.

Leeg, vegen en de stekker uit de koelkast. Gebruik een handdoek om de deur wemelt geopend. Als er vorst in de vriezer, wil je wachten tot die is gesmolten en schoongemaakt voordat u vertrekt.

Laat apparaten die open op zijn minst een scheur te sluiten om schimmel te voorkomen.

Ga door het erf of terrein en het verzamelen van gereedschap, speelgoed of items buiten gelaten. Zet ze weg op de juiste wijze.

weerbestendig

Sluit de storm luiken, indien nodig. Sommige huizen hebben ook afdichtingen voor de deuren om lekkage van hoge sneeuw banken te voorkomen.

Zet de thermostaat 40 graden als u in een klimaat met een ernstig koud weer leven. Dit is warm genoeg om de meeste schade te voorkomen, maar koel genoeg om de energierekening laag te houden.

Zet het water uit bij de straat. In sommige districten vergt dit waterbedrijf hulp, maar het is vooral een kwestie van het vinden van uw toegang en het draaien van de aanslag. Als je koud weer verwacht, lopen de hele kranen totdat ze droog na het doen bent. Hiermee wordt voorkomen dat bevroren leidingen.

Hints

Zoals hierboven vermeld, niet al deze stappen geschikt voor alle doeleinden van het verlaten van een huis vacant. Bijvoorbeeld, als je hebt bewegen zul je niet nodig om de meubels te dekken - er zal geen links naar te dekken.

Share This Post