Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een huis in Texas Homestead

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een huis in Texas Homestead

Homestead vrijstellingen in Texas bieden huiseigenaren belastingvoordelen en de bescherming van het verliezen van hun huis aan de schuldeisers. Volgens Dallas makelaar Larry Regen, alleen de hypotheekhouder, belasten autoriteit of de houder van een n

AdvertisementHomestead vrijstellingen in Texas bieden huiseigenaren belastingvoordelen en de bescherming van het verliezen van hun huis aan de schuldeisers. Volgens Dallas makelaar Larry Regen, alleen de hypotheekhouder, belasten autoriteit of de houder van een nota voor een self-verbetering lening kan het huis terug te nemen of een eigenaar te dwingen om het huis te verkopen om een ​​schuld terug te betalen. Elke individuele huiseigenaar in Texas kunnen toepassen en een hofstede vrijstelling worden verleend zolang ze voldoen aan de eisen met betrekking tot het pand.

Controleer of u voldoet aan de kwalificatie eigenaar vereisten om een ​​hofstede vrijstelling in Texas ontvangen. Volgens de staat Texas website, slechts een hoofdverblijfplaats in aanmerking komt, betekent dat er geen huurwoningen of tweede woningen zijn toegestaan ​​om de vrijstelling te ontvangen. Verder is de staat vast dat alleen de individuele eigenaren kunnen de pauze ontvangen; geen bedrijven of bedrijven mogen de uitkering.

U moet de woning te gebruiken als een hoofdverblijfplaats op 1 januari van het aanslagjaar tenzij u ten minste 65 jaar oud zijn, in dat geval kunt u toch in aanmerking komt. Als je een huis te kopen na 1 januari, kan je niet in aanmerking voor de hofstede vrijstelling tot het volgende jaar.

Download, print en stuur in de Texas Application Voor residentiële Homestead Vrijstelling vorm. Dit formulier moet worden verzonden of geleverd aan beoordeling wijk uw provincie. Dit formulier kan worden ingediend tot een jaar na belastingen op de home verschuldigd zijn. Vrijstelling belastingvoordelen variëren, afhankelijk van de omstandigheden en de provincie, maar de algemene vrijstelling zorgt voor $ 15.000 te nemen van de waarde van het onroerend goed voor het belastingtarief wordt toegepast.

Share This Post