Index / tech / Hoe maak je een HTML e-mail met gratis sjablonen

Share This Post

tech

Hoe maak je een HTML e-mail met gratis sjablonen

Het creëren van HyperText Markup Language (HTML) e-mails kunt u dynamische berichten naar uw ontvangers te sturen in een elegante vorm. Hoe te bouwen uw bericht kan verwarrend zijn, maar gelukkig kun je sjablonen die al een e-mail communicatie zijn g

Advertisement

Het creëren van HyperText Markup Language (HTML) e-mails kunt u dynamische berichten naar uw ontvangers te sturen in een elegante vorm. Hoe te bouwen uw bericht kan verwarrend zijn, maar gelukkig kun je sjablonen die al een e-mail communicatie zijn geoptimaliseerd in dienst, zodat u zich kunt concentreren op uw nota. Met behulp van een gratis template op het internet, kunt u snel aanpassen van uw eigen HTML e-mail en met succes sturen effectieve berichten, zonder dat de communicatie ontwerpen of coderen.

Wat je nodig hebt

Gratis template provider, CampaignMonitor.com zoals

HTML tekst editor, zoals Dreamweaver (optioneel)

Digitale foto's (optioneel)

Webserver (optioneel)

E-mail applicatie (optioneel)

Toegang tot een gratis e-mail template provider zoals CampaignMonitor.com, TemplatesBox.com, HotEmailTemplates.com, CakeMail.com en Interspire.com (zie "Referenties" en "Bronnen" voor koppelingen). Let op de verschillende ontwerpkeuzes elke service biedt aan het formaat dat geschikt is voor u te bepalen. Verder, op zoek naar een "Help" of "FAQ" link naar de documentatie die aangeeft hoe u deze gratis templates kunnen gebruiken, waaronder de vraag of u de afbeeldingen kunt bewerken en als er geen onderwerpen waarvoor u de sjabloon niet kunt gebruiken lezen.

Aanmelden voor een gratis account met uw gekozen template provider indien nodig. Klik op "Sign Up" of "maak een gratis account" en geven de benodigde informatie om uw registratie te voltooien.

Download de gewenste e-mail template door te klikken op "Download" button, of door te klikken op het ontwerp dat u wilt. Dubbelklik op het gedownloade map op uw bureaublad en op zoek naar een tekstbestand met de naam "Readme" of iets dergelijks, dat vertelt u hoe u de sjabloon te gebruiken. Bijvoorbeeld, HotEmailTemplates.com kunt u de template downloaden, zodat u het bestand kunt aanpassen en onafhankelijk stuur uw bericht met uw eigen e-mailprogramma, terwijl CampaignMonitor.com biedt tools op hun website om de sjabloon te bewerken en eigenlijk stuur uw e-mail wanneer klaar.

Lanceer een HTML-editor zoals Dreamweaver en open de gedownloade e-mail template. Bij gebruik van een provider, zoals CampaignMonitor.com, kunt u ervoor kiezen om te werken aan uw bestand met behulp van de gastheer WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor, die knoppen en menu's die u kunt klikken om de lay-out controle biedt. Verander de tekst in de template door te klikken en slepen met je muis over de gewenste woorden en typ uw persoonlijk bericht. Indien gewenst, kunt u uw eigen foto's te gebruiken door te klikken op de afbeeldingen in het ontwerp en het gebruik van de functie van uw tekstverwerker's "Invoegen" om nog een foto van uw computer te selecteren. Anders, gebruik van uw gastheer WYSIWYG methode om uw eigen afbeeldingen te gebruiken.

Plaats uw aangepaste e-mail template en de bijbehorende foto's op uw webserver zodat de boodschap juist wordt weergegeven wanneer u deze verstuurt. Als u gebruik maakt CampaignMonitor.com, kunt u deze stap overslaan, omdat de provider gastheer is van de e-mail template en afbeeldingen gebruikt in uw boodschap.

Maak uw HTML e-mail met uw voltooide sjabloon. Als uw provider biedt e-mail verzenden, gebruikt u de instructies van uw gastheer voor het verzenden van uw bericht. Als u de e-mail met uw eigen applicatie, zoals Microsoft Outlook verzendt, gebruiken de instructies van uw e-mailprovider voor het invoegen van uw ontwerp. Bijvoorbeeld, in de meeste e-mailprogramma's, een nieuw bericht te maken u, klikt u op 'Invoegen' en selecteer vervolgens het HTML-bestand van de webserver. In Mac OS X Mail, gebruik maken van de Safari-browser om te navigeren naar de template en vervolgens gelijktijdig op de "Command" en "I" knoppen op het toetsenbord om het ontwerp te plaatsen in een nieuw bericht.

Share This Post