Index / tech / Hoe maak je een HTML e-mail in Yahoo

Share This Post

tech

Hoe maak je een HTML e-mail in Yahoo

De werkbalk Opmaak op de compositie scherm Yahoo Mail biedt verschillende opties voor het toevoegen van content dan platte tekst - het kan lettertypes, kleuren en opmaak veranderen, afbeeldingen en insert koppelingen bevestigen. Maar als u een e-mail

Advertisement

De werkbalk Opmaak op de compositie scherm Yahoo Mail biedt verschillende opties voor het toevoegen van content dan platte tekst - het kan lettertypes, kleuren en opmaak veranderen, afbeeldingen en insert koppelingen bevestigen. Maar als u een e-mail te componeren met behulp van HTML-tags, kun je niet gewoon schrijven van de HTML-code in het lichaam van de e-mail, of al uw ontvanger ziet is de code zelf. Er is geen noodzaak om te verhuizen naar een andere e-mailprovider, maar - net schrijf uw HTML buiten Yahoo, openen in een webbrowser en kopieer het afgewerkte product in een e-mail.

Stap 1

Stel uw HTML e-mail in Kladblok of een andere tekst editor. Wanneer u het bestand wilt opslaan, handmatig de extensie HTML toe te voegen aan de bestandsnaam. Notepad en vele andere tekst editors vereisen ook dat u het bestandstype in te stellen "Alle bestanden."

Stap 2

Dubbelklik op het opgeslagen HTML-bestand om het in de webbrowser te openen.

Stap 3

Selecteer de hele pagina met de "Ctrl-A" en druk op "Ctrl-C" om de inhoud van de pagina's te kopiëren. U kunt ook met de rechtermuisknop op de selectie en kies 'Kopiëren'.

stap 4

Start een lege e-mail of een antwoord op Yahoo Mail en plak de HTML e-mail met "Ctrl-V", of door rechts te klikken en te kiezen voor "plakken."

Yahoo Mail laat je niet direct de e-mail HTML-broncode te bewerken, maar je kunt kleine aanpassingen maken om de inhoud. Selecteer bijvoorbeeld een afbeelding en gebruik de handvatten om het te vergroten of verkleinen. Als de e-mail eruit ziet zoals u het wilt, vul dan het adres en de onderwerpen en stuur het uit.

Hints

Deze techniek werkt ook aan een bestaande webpagina te sturen. Skip over de HTML samenstelling stap en slechts materiaal te kopiëren van een site online. Echter, veel websites maken gebruik van CSS style sheets, JavaScript en andere functies die niet over in platte HTML zal komen. Als u een site die deze instrumenten gebruikt in een Yahoo e-mail te kopiëren, dan heb je de fundamentele inhoud van de site te houden, maar verliest de opmaak. Als alternatief, stuur een link naar de originele site.

Een andere optie voor het verzenden van een bestaande webpagina is om het op te slaan en bevestig de HTML-bestand naar een e-mail voor de ontvanger te downloaden en te openen in zijn eigen browser. Druk op 'Ctrl-S "om de huidige pagina op te slaan in uw browser. U kunt ofwel de pagina op te slaan als "Complete" of "HTML Only." De optie "Complete" omvat beelden van de pagina's en andere materialen in een aparte map terwijl "Alleen HTML" niet.

Niet alle e-mail clients kunt HTML e-mail weer te geven. Bijna alles kan, maar als je de ontvanger gebruikt die niet kan, zou hij de ruwe code te zien of niet in staat zijn om de e-mail te bekijken.

Share This Post