Index / Huis / Hoe maak je een houtkachel installeren in een loods

Share This Post

Huis

Hoe maak je een houtkachel installeren in een loods

Het hebben van een houtgestookte kachel in uw schuur kan een leuke touch op een locatie die is meestal koud en niet welkom zijn. Dat gezegd zijnde, kan een houtkachel heel gevaarlijk zonder goede ventilatie. Technisch gezien is dit het soort werk dat

Advertisement

Het hebben van een houtgestookte kachel in uw schuur kan een leuke touch op een locatie die is meestal koud en niet welkom zijn. Dat gezegd zijnde, kan een houtkachel heel gevaarlijk zonder goede ventilatie. Technisch gezien is dit het soort werk dat moet worden gedaan door een professional, maar u kunt de houtkachel zelf te installeren. Nadat dit project is afgerond, kunt u contact opnemen met een professionele, zodat ze kunnen je werk te inspecteren en zorg ervoor dat het veilig is geïnstalleerd.

Wat je nodig hebt

 • 12-Foot Class A Pipe

  Twee stukken van 2-door-4 Wood

  Nagel pistool

  Torpedo Level

  Draadloze boor

  Metal Flashing

  skill Saw

  Plamuurmes

  P Connector Pipe

  silicone Seal

Bepaal de gewenste locatie voor uw kachel, om ervoor te zorgen dat het midden tussen twee spanten. De planning van het project is waarschijnlijk de belangrijkste stap.

Bevestig twee 2-by-4s tussen de balken aan het plafond zo dicht mogelijk bij direct boven de kachel mogelijk. Opsteken vak aan de 2-by-4s. Schroef het op zijn plaats, om ervoor te zorgen dat het niveau, en laat ten minste twee duim van de doos opknoping onder de dakspanten.

Een gat helemaal door het midden van de drager box.

Met behulp van een loodlijn, boor een gat in het dak direct opgesteld met het gat in de ondersteuning doos.

Neem je metalen knipperen op het dak, de schriftgeleerde het gat aan de binnenkant van het knipperen. Snijd een vierkant gat met behulp van een vaardigheid zaag.

Gebruik een plamuurmes Het knipperen glijden onder de shingles waarbij alleen de bovenkant van de knipperende niet onder de shingles.

Voer een klasse A pijp naar beneden door het knipperen en sluit het aan de steun in. Gebruik een high-heat siliconen om de leiding rond het knipperen af ​​te dichten. De leiding moet vasthouden tot minimaal twee voeten uit de top van het dak met een clearing straal van 10 voet.

Bevestig een P-connector aan de steun box, waar je zal hechten en afdichten tot de klasse A pijp komen uit het dak.

Voer de klasse A in pijp uit de kachel om de steun in. Gebruik de 45-graden elleboog-pijp stukken op de steun box P connector en / of de kachel indien nodig voor de verbinding.

Hints

Het is uw verantwoordelijkheid om te roken overlast te voorkomen dat de buren. Zorg ervoor dat uw houtkachel is in overeenstemming met alle veiligheidsvoorschriften en regelgeving wetten.

De rook van houtkachels bevat tal van verontreinigende stoffen en chemicaliën die zeer giftig zijn bij inademing.

Share This Post