Index / Huis / Hoe maak je een houten boxspring Stichting Bouwen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een houten boxspring Stichting Bouwen

Een boxspring is een speciaal ontworpen matras die een houten frame rond de veerbuigzaamheid. Dit helpt ondersteunen de matras, waardoor het geschikt voor zware gewichten. U kunt een frame, of stichting op te bouwen, voor de matras om verdere steun t

Advertisement

Een boxspring is een speciaal ontworpen matras die een houten frame rond de veerbuigzaamheid. Dit helpt ondersteunen de matras, waardoor het geschikt voor zware gewichten. U kunt een frame, of stichting op te bouwen, voor de matras om verdere steun te verlenen. Houden van de matras van de vloer elimineert ook de effecten van stof, mijten, tocht en koudere temperaturen van de vloer.

Wat je nodig hebt

 • Drie 2-door-12-door-72-inch boards

  Twee 2-door-12-door-36-inch boards

  3-inch gipsplaat schroeven

  Boren

  boor

  36-door-72-by-5/8 inch triplexblad

Plaats een 6-foot board met de brede rand verticaal. Meet een afstand van 18 inches aan de ene kant van het bord. Stel de andere 6-foot board op die locatie. Meet een afstand van 18 inch aan de tweede plaat in dezelfde richting als de eerste. Leg de derde 6-foot board op die plek. Zelfs tot de uiteinden van elke raad van bestuur, zodat ze de hele wedstrijd.

Zet een 3-foot board met het bestuur gezicht tegen de uiteinden van de drie langere planken. Maak de uiteinden en de randen flush. Zet de andere 3-voetenplank aan de andere kant van de langere planken op dezelfde manier. Vierkant uit de uiteinden van een grote rechthoek vormen.

Bevestig het frame samengesteld door boren drie schroeven door de zijkanten van de korte planken in de uiteinden van de langere planken. Gebruik een horizontale patroon voor de schroeven.

Plaats de multiplexplaat op het frame met de zijde lengtes van de multiplex die overeenkomen met de lengte van het frame. Vierkant de hoeken. Boorschroeven elke 12 inch rond de rand van de triplex in het frame. Boor een andere reeks van schroeven om de 12 inch via de multiplex in de middelste plank.

Share This Post